AcasăNewsPrintul pedepsit, logodna-soc!

Printul pedepsit, logodna-soc!

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai si fost Principe al Romaniei si-a anuntat logodna si intentia de a se casatori, anul viitor, cu Alina Maria Binder, fosta iubita a fiului politicianului liberal Vasile Blaga, Sebastian Blaga.

Dupa aventura cu Nicoleta Cirjan Nicolae pare sa fie hotarat sa se aseze la casa lui inelul de logodna este o promisiune serioasa

Nepotul Regelui Mihai, in varsta de 32 de ani, a cerut-o in casatorie pe iubita sa Alina Maria Binder, in varsta de 29 de ani, in vacanta pe care cei doi au petrecut-o luna trecuta in Cornwall. Inelul de logodna este datat 29 iulie 2017. Fostul principe nu a dezvaluit si daca unde s-a tinut logodna si s-a lasat cu vreun chef, rezumandu-se la gandurile sale despre viitor.  ”Alina este o persoana foarte speciala pentru mine si imi doresc ca impreuna sa pasim intr-un nou si asumat capitol al vietii noastre … De asemenea, suntem increzatori ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna”, a scris Nicholas Medforth-Mills pe pagina sa de Facebook.

Protocol indeplinit

Ca la marile case, mai ales ale celora prin ale caror vene curge sange albastru, Nicolae a respectat tot protocolul. ”Am cerut acordul parintilor domnisoarei Binder, acestia dandu-ne incuviintarea si bucurandu-se alaturi de noi. De asemenea, am impartasit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai si familiei. Suntem incantati ca am primit binecuvantarile si mesajele Lor de felicitare”, a spus domnul Medforth-Mills. Atentie, insa, nici cu acest fericit eveniment Casa Regala nu a dispus anularea retragerii titlului de Principe al Romaniei.

Ochii vad, inima cere

Aceasta retragere a fost decisa de Regele Mihai pe 11 august 2015. Mai precis, biroul de Presa al Regelui I-a anuntat pe Nicolae, pe 11 august, printr-un comunicat de presa, ca Mihai I a semnat un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al Romaniei” si calificativul de „Alteta Regala”. De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana Romaniei. In comunicat se specifica faptul ca „Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gandul la Romania timpurilor care vor veni dupa incheierea domniei si vietii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei”. Pe atunci s-a speculat mult ca decizia Regelui a fost influentata de relatia pe care Nicolae a avut-o cu Nicoleta Cirjan cu care acesta ar avea o fetita. De altfel, Nicoleta i-a cerut acestuia sa recunoasca micuta drept fiica sa legitima, dar nu a acceptat efectuarea unui test ADN care sa ateste acest lucru.

Cine este Alina Maria Binder

Alina-Maria Binder a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti si a terminat Colegiul National I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) si a absolvit un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana la SNSPA. Logodnica fostului Principe Nicolae  este pasionata de aviatie, drept pentru care urmeaza un curs pentru a putea obtine un atestat de copilot. De altfel, Alina a lucrat la o companie de transport. Ca poveste de alcov, relatia Alinei cu Sebastin Blaga, fiul lui Vasile Blaga s-ar fi consumat in urma cu sase ani.

author avatar
Catalin Dumitrescu
772 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta de incredere: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:blazar906@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger