AcasăNewsPrintul Paul vrea pamant si bani

Printul Paul vrea pamant si bani

Printul Paul de Romania, urmasul Regelui Carol al II-lea, a anuntat ca solicita in instanta o mare parte din fosta Ferma Regala Baneasa si despagubiri in bani.

Printul Paul a deschis trei procese, la Tribunalul Bucuresti, impotriva Regiei Autonome Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA, a Ministerului Transporturilor, a Ministerului Sanatatii si a Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie „Cantacuzino”.

Printul Paul sustine ca Regele Carol al II-lea a fost proprietarul de drept al Fermei Regale Baneasa, iar el, ca urmas al acestuia, are calitatea de persoana indreptatita la restituire.

In aceste conditii, Printul Paul solicita restituirea a 57.370 de metri patrati de teren, iar pentru terenul care nu ii poate fi restituit, Printul Paul vrea sa fie despagubit in bani.

Printul Paul este nemultumit ca acest caz nu a fost rezolvat pana acum, desi a depus plangeri in instanta inca din 2002, cand suprafata de teren solicitata era evaluata la circa 2,1 milioane de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger