AcasăNewsPrintul Paul si printesa Lia, audiati la DNA

Printul Paul si printesa Lia, audiati la DNA

Printul Paul de Romania si printesa Lia sunt asteptati la DNA Brasov pentru a da explicatii in legatura cu implicarea lor in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri.

Procurorii DNA au efectuat deja perchezitii la unul dintre imobilele detinute de cei doi, iar printul Paul si printesa Lia au fost instiintati ca sunt urmariti penal pentru cumpararea de influenta.

Totul a pornit de la implicarea lor in reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier apartinand Casei Regale.

Conform Romania TV, Paul Philippe si Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Ciocoiu Alina Carmen, pretinzand ca sunt mostenitorii bunurilor detinute de Casa Regala a Romaniei, au cumparat influenta de la Iacob Sorin Ion, care le-a promis ca va interveni, direct sau indirect, pe langa functionari cu atributii in materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obtinerea mai multor bunuri imobile (terenuri si cladiri).

In acest dosar sunt urmariti penal si parlamentarii PSD Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, dar si numerosi magistrati, procurorii DNA efectuand numeroase perchezitii in Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger