AcasăNewsPrintul Paul, nepot cu acte-n regula al Regelui Mihai

Printul Paul, nepot cu acte-n regula al Regelui Mihai

Regele Mihai s-a trezit cu printul Paul bagat cu forta in familia sa regala, prin voia judecatorilor de ICCJ.

Printul Paul viseaza sa imparta cu Regele Mihai mostenirea lui Carol al II -lea

Care judecatori au decis, definitiv, ca Mihai I s-a ales, oficial, cu un nepot de frate. De fapt, instanta romana recunoaste astfel decizia luata de Tribunalul din Lisabona in 1955, prin care se stabilea ca tatal lui Paul, Carol Mircea, a fost fiul legitim al Regelui Carol al II-lea, respectiv frate cu Mihai I. Si mai clar, Paul este, de ieri, cu acte-n regula, nepotul Regelui Mihai si var primar cu Principesa Margareta, plus restul surorilor.

Regele Mihai

Evident, printul Paul nu se va multumi cu fortarea intrarii in familia regala, ci ii va cere unchiului sa imparta cu el ce i-a fost retrocedat de statul roman postdecembrist, Pelesul si tot restul. Ca asa stau lucrurile a demonstrat-o insusi Paul, care deja a vorbit in presa despre mostenirea ramasa de la Carol al II-lea si impartita, in anii ’50, intre fratii Mihai I si Carol Mircea si vaduva Elena Lupescu. „Aici (in Romania – n.r.) a vrut sa mosteneasca el singur”, il acuza printul Paul pe unchiul sau regal.

author avatar
Simona Badulescu
938 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu se mai satura astia. Ar fi trebuit sa nu mai avem in tara ramasita de monarhie. Inhaitat cu Basescu (nas), asa zisul print Paul nu aduce decat zazanie in tara. Alungati-i, romani !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger