AcasăNewsPrintul Laurent al Belgiei, plasat in coma indusa!

Printul Laurent al Belgiei, plasat in coma indusa!

Printul Laurent al Belgiei, fratele mai mic al regelui Philippe, a fost plasat in coma artificiala, intr-un spital din Bruxelles, a anuntat, marti, Palatul regal belgian.

Printul Laurent a fost dus de urgenta la spital, in urma cu o saptamana, din cauza unei pneumonii. In varsta de 50 de ani, printul, al 11-lea in ordinea de succesiune la tron, a fost internat la data de 18 martie.

“Printul Laurent a fost plasat in coma artificiala pentru a optimiza tratamentul”, a declarat purtatorul de cuvant al Palatului regal, Pierre-Emmanuel de Bauw, citat de naharnet.com.  Starea lui “este stabila”, a adaugat purtatorul de cuvant.

Regele Philippe, in varsta de 53 de ani, cel mai mare fiu al lui Albert al II-lea, si-a vizitat fratele la spital luni, in timp ce regina Mathilde a mers la spital in cursul zilei de marti. Fostul rege Albert, care a abdicat in iulie anul trecut, in favoarea regelui Philippe, si regina Paola, in prezent in strainatate, discuta periodic la telefon cu printesa Claire, sotia printului Laurent si mama celor trei copii ai cuplului princiar.

Amendat de mai multe ori pentru exces de viteza si mustrat pentru ca a fraternizat cu lideri africani, fara consimtamantul guvernului, Laurent a fost mult timp considerat “copilul teribil” al familiei regale belgiene.

Printul a fost internat in spital cu leziuni interne, in februarie anul trecut, dupa ce s-a accidentat la schi, in Austria.

Foto: blog.soirmag.lesoir.be

author avatar
Alina Costache
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger