AcasăPrintul Harry vrea si el o printesa

Printul Harry vrea si el o printesa

Desi are o multime de admiratoare si este considerat, fara doar si poate, unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Planetei, Printul Harry al Marii Britanii a inceput sa-si faca griji, observand ca tinerele se cam tem sa aiba o relatie cu el, pentru simplul fapt ca e mostenitor al Coroanei Regale!

(foto: bucurestifm.ro)

„E ceva de genul ‘O, Doamne, e print’. Dar nu e chiar asa. Uitati-va la mine. Am 27 de ani si nu sunt in cautarea cuiva care sa ocupe acest rol (de Printesa-n.r), dar evident sa gasesc pe cineva dispus sa si-l asume”, a declarat cat se poate de sincer Harry, intr-un interviu acordat CBS News.

Din 2010, de cand el si Chelsy Davy au pus capat povestii lor de iubire, Printul Harry nu a mai avut o relatie de lunga durata. Dupa cinci ani in care au fost impreuna, timp in care multi se gandeau ca ea ar fi aleasa, Harry s-a despartit in cele din urma de Chelsy. Si asta pentru ca tanara i-a spus cat se poate de clar mostenitorului Coroanei britanice ca nu isi doreste sa traiasca restul vietii respectand indatoririle unei printese.

Printul Harry a mai spus ca, uneori, atat el cat si fratele sau mai mare, William, si-ar dori sa fie persoane obisnuite, si nu printi. „Eu si fratele meu suntem foarte privilegiati de statutul pe care il avem, dar cu acest privilegiu vine si o mare responsabilitate. Au fost numeroase momente cand eu si fratele meu ne-am dorit să fim două persoane obisnuite”, a mai spus Printul Harry, conform Daily Mail. Daca Harry inca isi cauta femeia dispusa sa ii stea alaturi tot restul vietii, William si-a gasit aleasa, Kate Middleton, cu care s-a si casatorit, in aprilie anul trecut.

426 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri