AcasăNewsPrințul Harry și Meghan Markle au dat lovitura cu cel mai mare...

Prințul Harry și Meghan Markle au dat lovitura cu cel mai mare contract. Încasări fabuloase!

Prințul Harry și Meghan Markle

Prinţul Harry și soţia sa, fosta actriță de televiziune Meghan Markle, au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV.

Cei doi, care s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice, vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell.

Ducii de Sussex intenționează să se concentreze pe povești inspiraționale și probleme care macină lumea. „Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat, potrivit Euronews.

Cât vor câștiga ducii de Sussex

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite.

Cuplul s-a angajat, de asemenea, să promoveze diversitatea din spatele camerei de filmat, pe măsură ce compania lor de producție se lansează. Meghan a spus de asemenea că nu intenţionează să îşi reia cariera de actriţă. Primul loc de muncă în showbiz al lui Meghan a fost ca narator al seriei Disney Plus Elephants, apărută în aprilie. Anterior, ducii au mai colaborat cu Disney pentru premiera europeană, de la Londra, a filmului The Lion King, din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizația African Parks, susținută de prințul Harry.

Harry a lucrat cu Oprah Winfrey la o serie documentară despre boli psihologice, Rising Phoenix, în care apare și el. A avut premiera săptămâna trecută pe Netflix.

Platforma de streaming difuzează The Crown, un serial despre domnia bunicii prințului, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Al patrulea sezon va fi lansat la nivel global în 15 noiembrie. În noul sezon, plasat la sfârșitul anilor ’70, apar prinţesa Diana (Emma Corrin) şi premierul Margaret Thatcher (Gillian Anderson).

author avatar
Andreea Vlad
276 afisari

2 COMENTARII

  1. Fosta actrita?
    Pai, de ce s a casatorit ea, daca nu pentru celebritate ?
    Am obsevat asta cand privea cu subinteles in camera, la cununia ei in biserica…Fara emotii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger