AcasăNewsPrințul Harry, persona non grata după apariția cărții „Spare”. A fost exclus...

Prințul Harry, persona non grata după apariția cărții „Spare”. A fost exclus de la încoronarea regelui Charles!

Harry şi MeghanPrințul Harry a devenit „persona non grata”. Familia regală britanică l-a exclus de la încoronarea regelui Charles

Prințul Harry nu va fi binevenit la încoronarea tatălui său, regele Charles, din cauza criticilor aduse familiei regale britanice în noua sa carte Spare, lansată oficial marți, 10 ianuarie.

Membrii seniori ai familiei regale ar fi refuzat să petreacă timp cu el la evenimentul istoric, a raportat The Sun, citând surse regale.

Prințul Harry nu e dorit de membri seniori ai familiei regale

Nu este clar nici dacă regele Charles își va invita fiul mai mic la Încoronare sau dacă Prințul Harry va accepta.

Ducele de Sussex a lansat o ofensivă săptămâna aceasta, apărând în emisiuni în SUA în care denigrează protocolul regal pentru a-și promova cartea de memorii.

Familia sa a fost surprinsă și rănită de cantitatea de detalii despre viața lor pe care le-a divulgat publicului, notează Daily Mail.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Au existat discuții în rândul familiei, inclusiv cu Edward și Anne. Nu vor ca discuții private la încoronare să ajungă în ediția broșată a Spare”.

Palatul nu a publicat încă planurile pentru ceremonia de încoronare, iar lista invitaților nu a fost încă aprobată. Sursa a explicat că familia se așteaptă ca ducii de Sussex să ofere politicos un motiv pentru a nu participa, chiar dacă ar fi invitați.

author avatar
Andreea Vlad
770 afisari

6 COMENTARII

  1. Bravo HARRY…felicitari.Adica ce fel de „incoronare” vrea sa fie asta??? A pedofiliei???? A satanismului???? A verificat-o cineva pe „Kamilla” aia in chiloti sa vada daca nu cumva este un gigolo travestit???Adica modelul Macron care s-a insurat cu un gigolo barbat se aplica acum si la Londra….”regele” LGBT-ului si al satanismului…PTIUuuuuu Piei Satana ati omorat-o pe Diana cu THALES AEROSPACE ca sa aduceti un gigolo travestit in femeie???? Huoooo

  2. Nici macar nu e fi-su, l-a facut ma-sa cu majordomul ca sa se razbune pe Charles, in acelasi timp si el o insela cu camila.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger