AcasăNewsPrintul Harry, atacat cu obuze in timpul sederii in Afghanistan

Printul Harry, atacat cu obuze in timpul sederii in Afghanistan

(foto: realitatea.net)

Tabara din sudul Afghanistanului in care se afla printul Harry a fost atacata cu obuze, in urma incidentului doi soldati americani pierzandu-si viata.

(foto: realitatea.net)

Bastionul situat in provincia Heland, din sudul Afghanistanului, unde este stationat printul Harry al Marii Britanii, a fost atacat vineri noapte, in jurul orei 00:30 (22.30, ora Romaniei) cu obuze si rachete.

Anuntul a fost facut de sergentul Bob Barko Jr. de la centrul de presa al Isaf, care a precizat ca in urma atacului doi soldati au decedat, printul Harry, cel vizat de atacurile obuzelor, scapand nevatamat.

„Conform informatiilor de care dispunem, printul Harry, supranumit capitanul Wales, este in afara oricarui pericol”, a declarat sergentul Bob Barko Jr., pentru AFP si citat de realitatea.net.

Totodata, potrivit sergentului, cel putin cinci soldati au fost raniti, fara a preciza insa nationalitatea acestora ori al celor doua persoane decedate.

Informatia a fost confirmata si de un responsabil american al apararii, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, acesta precizand ca printul Harry a scapat nevatamat si ca cei doi soldati care au murit in urma atacului erau puscasi marini americani.

author avatar
Ionut Zgimbau
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger