AcasăNewsPrintul Charles: "Eu sunt urmasul lui Vlad Tepes. Asa ca am legatura...

Printul Charles: „Eu sunt urmasul lui Vlad Tepes. Asa ca am legatura cu Romania!”

Ce dovada mai buna ca Printul Charles e de-a dreptul fascinat de frumusetile Romaniei, decat faptul ca ne promoveaza turismul intr-un documentar difuzat in Marea Britanie!

foto: ziarmm.ro

Materialul despre Romania are o ora si a fost realizat de postul TV britanic Travel Channel. In respectivele imagini, se prezinta zona Transilvaniei ca pe „un loc al mitului si legendei”, potrivit realitatea.net.

„Cea mai mare parte a muntilor Carpati traverseaza zona numita Transilvania, din Romania. Un loc al mitului şi legendei unde urletul lupilor iti da fiori in aerul racoros al noptii. Carphatia este mare cu adevarat. Este aproape la fel de intinsa ca Marea Britanie. (…) In satele de munte din Transilvania (…) nu poti ajunge decat cu piciorul. Oamenii au ramas aici neschimbati chiar daca celelalte zone au incercat sa prinda din urma vremurile moderne cu o viteza uimitoare”, se spune in documentar.

La un moment dat Printul Charles declara, in respectivul filmulet, ca e urmasul lui Vlad Tepes. „Astfel ca am legatura cu Romania”, afirma mostenitorul Coroanei britanice. De altfel, in ultimii ani, Printul Charles si-a facut un obicei in a vizita Romania. In mai acest an, de exemplu, s-a aflat in comuna mureseana Sachiz, unde a vizitat o fabrica de lapte. Anul trecut, Printul Charles a facut un tur al Ardealului. Indragostit de bucataria traditionala romaneasca, Printul are si o proprietate in comuna Viscri, judetul Brasov.

444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger