AcasăNewsPrintul Charles a venit in Romania

Printul Charles a venit in Romania

Printul Charles a dat uitarii Jubileul Reginei si a sosit intr-o vizita privata in Romania. Acesta va sta doua zile in tara, urmand a vizita Saschiz si Archita.

foto: ziarmm.ro

La o zi dupa terminarea evenimentelor dedicate Jubileului Reginei, Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania, intr-o vizita privata.

Potrivit Realitatea TV, avionul cu care a venit Printul Charles a aterizat miercuri pe Aeroportul din Targu Mures, acesta urmanand sa petreaca doua zile in Romania, timp in care va vizita Saschiz si Archita.

Referitor la Printul Charles, Eduard Hellvig, ministrului Turismului, a declarat vineri ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului elaboreaza o strategie impreuna cu reprezentantii Printului Charles in scopul promovarii turismului in Carpati.

” Au fost discutii, se realizeaza o strategie la nivel guvernamental, inca o data s-a demonstrat ca nu trebuie sa inventam lucruri noi, ci trebuie sa utilizam ce exista ca resursa de dezvoltare si de promovare a Romaniei. Nu trebuie sa reinventam roata, avem lucruri care pot fi promovate, acesta e motivul pentru care vorbesc de turismul de nisa, de turismul cultural, de lucruri care exista aici – traditii, cultura, care ne stau la indemana si trebuie sa le utilizam”, a spus Hellvig.

author avatar
Ionut Zgimbau
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger