AcasăNewsPrintre lacrimi, ce declaratii face Catalin Zmarandescu despre Gigi Becali!

Printre lacrimi, ce declaratii face Catalin Zmarandescu despre Gigi Becali!

In Anglia se simte rege, dar cand vine in Romania spune ca ii fuge pamantul de sub picioare. Campionul la arte martiale mixte marturiseste ca nu ar mai lucra niciodata pentru Gigi Becali.

Este obligat sa vina lunar in Romania pentru ca timp de opt ani este sub supravegherea Politiei.  Barbatul este foarte suparat pe Romania pentru ca aici s-a trezit fara nimic peste noapte. A pierdut tot, casa, banii, locul de munca si familia.

„Nu as mai lucra niciodata pentru Becali sau pentru oameni ca Becali. Mi-a placut de Gigi Becali in primii trei ani cand l-am cunoscut, apoi s-a schimbat. Oamenii se schimba din multe motive. Prea multa publicitate, prea multi bani…  Becali este un subiect inchis, va veni vremea cand Dumezeu le va da tuturor, dupa fapta si rasplata. Va veni si timpul meu”, a spus Zmarandescu la Happy Hour.

Spune ca singurul lucru care il face sa mearga mai departe este dragostea pentru copiii lui. Din pacate, cu fosta sotie nu a ramas prieten. „Relatia cu fosta sotie este destul de incordata. Hai sa spunem ca nu ne-am mai inteles. Nu a fost vorba de o a treia persoana. Nu mai stiu cum o cheama. Nu ma mai intereseaza. S-a terminat totul!”, a spus Catalin.

Catalin Zmarandescu a fost arestat in 2009, intr-un dosar al lui Gigi Becali. Afaceristul, alaturi de alte cinci persoane, printre care s-a numarat si Zmarandescu, a fost acuzat de lipsire de libertate in mod ilegal.

author avatar
Anca Murgoci
2.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger