AcasăMONDENPrinții care se însoțesc cu pedofilii...vor avea necazuri: Andrew al Marii Britanii...

Prinții care se însoțesc cu pedofilii…vor avea necazuri: Andrew al Marii Britanii – bântuit de morți

DEZVĂLUIRE: Prințul Andrew l-a găzduit pe pedofilul miliardar Jeffrey Epstein  împreună cu o tânără fotomodel la Balmoral „în timp ce Regina se afla în reședință”. Acesta respinge vehement orice participare sau îngăduire a vreunui act ilegal.

Eforturile odraslei regale de a se distanța de scandalul sexual al lui Jeffrey Epstein au fost aruncate în haos în noaptea zilei de duminică, atunci când au început să se scurgă detalii despre anturajul „pedofilesc” pe care l-a avut la Balmoral. O tânără femeie a dezvăluit către Daily Mail cum prințul a întâmpinat el însuși o petrecere de la castel la mijlocul anului 1999, după ce finanțatorul american căzut în dizgrație deja începuse să recruteze zeci de fete minore pentru a le folosi pe post de sclave sexuale.

Din informațiile destăinuite reiese că Andrew l-a mai și vizitat pe Epstein în anul 2010 – care s-a sinucis în închisoare în această lună, după ce a primit noi acuzații legate de crime sexuale – la locuința acestuia din New York. Această întâlnire avea loc la numai doi ani după ce răposatul fusese condamnat pentru relații sexuale cu un copil.

Prințul Andrew s-a declarat „îngrozit” la auzul acuzațiilor privind legăturile sale cu pedofilul. Într-un comunicat venit de la Palatul Buckingham s-a asertat că „Ducele de York [– Prințul Andrew –] a fost «îngrozit» de ultimele vești auzite despre «presupusele crime» ale lui Jeffrey Epstein. Alteța Sa Regală deplânge exploatarea oricărei ființe umane precum, iar sugestia că ar fi permis, participat sau încurajat orice fel de conduită este dezgustătoare”.

În schimb, filmări obținute de Daily Mail duminică îl înfățișează pe Ducele de York înăuntrul vilei din Manhattan a pedofilului, probe care au forțat Casa Regală să rupă tăcerea asupra relației lui Andrew cu miliardarul. Imaginile au înregistrat ieșirea prințului din locuința lui Epstein, botezată de anumite victime ale pedofilului „Casa Ororilor” (House of Horrors). Andrew poate fi observat luându-și la revedere de la o tânără femeie după ce Epstein ieșise și el pentru a ajunge la mașina care îl aștepta.

Din poziția anonimității, tânăra femeie care i-a însoțit pe Epstein și pe Andrew la Balmoral a amintit despre bârfele pe care le-a împărtășit cu prințul. „A fost foarte drăguț. Era politicos, dar și foarte vigilent”, a spus femeia, care a fost model la vârsta de 20 de ani. Aceasta a mai destăinut că grupul a petrecut noaptea la castelul cu 52 de încăperi, iar ziua următoare a fost dedicată distracțiilor din subsolul incintei. Se crede că vizita a avut loc spre sfârșitul verii sau la începutul toamnei lui 2010, când este cel mai probabil ca regina să se fi aflat în reședință.

În vârstă de 59 de ani, năzdrăvana progenitură monarhică pe nume Andrew Albert Christian Edward este cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, fiind, la nașterea sa, al doilea pretendent de drept al coroanei. Actualmente, el se află abia pe locul al 8-lea în ordinea listei de moștenire a tronului.

Prințul Andrew în 2001 ținându-și brațul în jurul taliei unei minore de 17 ani, Virginia Giuffre, care a destăinuit că Epstein a plătit-o ca să întrețină relații sexuale cu succesorul monarhic
Prințul Andrew împreună cu pedofilul Epstein

Sursa fotografiilor: Twitter, Instagram

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
659 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger