AcasăNewsPrințesa Lia și fiul său, evacuați din vila de lux din București

Prințesa Lia și fiul său, evacuați din vila de lux din București

Prințesa Lia și fiul său, evacuați din vila de lux din București

Prințesa Lia și fiul său Carol Ferdinand au fost evacuați din vila de lux din Capitală din cauza datoriilor acumulate la bancă. Cei doi s-ar afla într-un hotel bucureștean.

În timp ce soțul prințesei Lia, Prințul Paul al României are statut de fugar, prințesa ar fi fost dată afară din vila luxoasă în care locuiau de ani buni, potrivit unor surse.

„Prințul”, dat în urmărire internațională

Se pare că familia Lambrino trece prin greutăți financiare, astfel că nu și-a mai putut achita ratele bancare pentru imobilul de lux. Drept urmare, locuința ar fi fost rechiziționată de bancă și scoasă la vânzare, scrie realitatea.net.

Paul-Philippe al României a primit, în decembrie 2020, o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul „Fermei Băneasa”.

Soția sa, prințesa Lia, a refuzat să dea detalii cu privire la locul în care se află prințul. Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională.

 

author avatar
Tudor Borcea
896 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca era un amarat era gasit repede chiar in America de sud.Dar..”.printul” asta sta la aer…si asteapta prescriptia.

  2. Care printesa, fraticule, care print neica ? In Romania orice curvistina si orice bastard ajunge printesa si print, apoi se apuca de jefuit ! Mai era o „printesa” de paie, care isi zicea Caragea si care isi facea veacul pe aici, cu ceva ani in urma, dar n-am mai auzit de ea. O fi murit de ciuma lui Caragea.

  3. Ce atata print si printesa de Romania ??De unde li se trage aceste nume??Sunt printi ai excrocheriei ,oportunisti fara jena si pereche,sprijiniti in taina de alde Basescu.Presa si tv ul ar trebui sa mai citeasca si sa respecte Istoria Romaniei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger