AcasăPrintesa Kate n-a mai avut 10 euro pentru o pereche de cercei!...

Printesa Kate n-a mai avut 10 euro pentru o pereche de cercei!

Kate Middleton, sotia printului William al Marii Britanii, a renuntat sa cumpere o pereche de cercei in valoare de 10 euro pe motiv ca e o extravaganta prea mare pentru un membru al familei regale.

Ducesa si-a facut cumparaturile la magazinul Topshop, aflat la doi pasi de casa

Kate Middleton, actuala ducesa de Cambridge si sotia printului William al Marii Britanii, pare sa fie adepta principiului sic  la un pret mic. In concluzie, desi are bani sa ii intoarca cu lopata, Kate, in varsta de 30 de ani, isi face cumparaturile de la magazine cu preturi rezonabile. Zilele trecute, tanara sotie a printului William a dat o raita  prin magazinul Topshop aflat la doi pasi de casa, adica de palatul Kensington.

Kate Middleton face shopping la pravalii cu preturi accesibile

Dupa ce a cercetat cu atentie rafturile, umerasele si vitrinele, Kate s-a prezentat la casa cu o fusta, un sacou si doua perechi de cercei, pe care ar fi trebui sa plateasca putin peste 100 de euro. Cand a auzit cat datora pentru achizitiile facute,  Middleton a avut un moment de panica. Oare nu cumva se destrabaleaza mai mult decat e cazul?

Cerceii pe care viitoarea regina i-a lasat la casa

Asadar a scos iute din punga pregatita de vanzatoare una dintre perechile de cercei si a lasat-o pe tejghea, ca si cum bijuteriile de doar 10 euro ar fi fost o extravaganta de neconceput. Sa fi fost modestie dusa la extrem sau s-o fi gandit ca, daca tot are bijuteriile coroanei la dispozitie, bine ar fi sa si profite de ele?

author avatar
Alina Creanga
1.144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger