AcasăNewsPrințesa Haya a Dubaiului fuge din casa soțului pentru o mie și...

Prințesa Haya a Dubaiului fuge din casa soțului pentru o mie și una de nopți. Cu aurul șeicului cu tot

O conduită „mai puțin regală” îi atârnă de gât fiicei fostului rege al Iordaniei, Husein, care este în același timp sora vitregă a actualului rege, Abdullah II.

Prințesa fugară de 45 de ani, Haya Husein a Dubaiului

Presa internațională scrie că, inițial, fugara (care a furat 39 de miloane de euro de la bărbatul ei) a nimerit în Germania cu ajutorul unui diplomat german. Soțul ei în vârstă de 69 de ani, Mohammed Al-Maktoum, prim-ministrul și simultan vicepreședintele Dubaiului, a cerut nemţilor s-o înapoieze, însă a fost refuzat de Berlin, ceea ce a produs o criză între cele două ţări, conform The Sun. Femeia, care și-a luat și copiii (fiul, Zayed, de 7 ani și fiica mai mare, Al Jalila, de 11 ani) în periplul clandestin, a ajuns în cele din urmă în Marea Britanie.

Prințesa fugară are 45 de ani și a studiat la Oxford. Ea a devenit din 2004 soția cu numărul șase a șeicului. Motivația pe care a invocat-o pentru părăsirea soțului ei a fost dificultatea regulilor extrem de stricte pe care trebuia să le respecte în familia acestuia, acuzând, într-un clip video postat pe youtube, că a fost sechestrată și torturată de familia regală.

Emirul Mohammed bin Rashid Al-Maktoum al Dubaiului are o avere de 4 miliarde $, 6 soţii şi 20 de copii. Prima Doamnă a Dubaiului este Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum, de 57 de ani, care s-a căsătorit cu acesta în 1979. Ea e mama a 12 copii, inclusiv a prinţului moştenitor, Hamdan (37 de ani).

Fugara în vremurile ceva mai bune, alături de tatăl copiilor ei și de odraslele lor (Sursa foto: Twitter)
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger