AcasăNewsPrintesa Arabiei Saudite, santajata cu o filmare in care apare in ipostaze...

Printesa Arabiei Saudite, santajata cu o filmare in care apare in ipostaze defaimatoare

Printesa Basmah bint Saud bin Abdulaziz al Saud a Arabiei Saudite este santajata  cu o filmare in care apare in ipostaze defaimatoare.

Printesa Basmah este victima unui santaj din partea unui barbat pe care il credea prieten. Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, printesa este cea care a dezvaluit presei momentele grele prin care trece. Se pare ca in imagini, printesa apare fumand si fara sa aiba capul acoperit, ceea ce ar putea zgudui lumea islamica.  Barbatul i-a furat filmarea din laptop, iar acum ii cere 320,000 de lire sterline pentru a nu o face publica.

Printesa Basmah militeaza pentru drepturile omului si l-a cunoscut pe santajistul sau dupa ce acesta i-a trimis un mesaj in care ii spunea ca ii apreciaza munca pe care o depune si ca vrea sa o ajute.

„Mi-a trimis un mesaj pe Facebook in care spunea ca e fascinat de munca mea si ca ma admira ca sunt un erou in lumea araba. Era un barbat tanar. Dupa putin timp a inceput sa devina emotional, spunandu-mi ca va veni sa ma vada. Cand a spus ca se simte foarte atras de mine am inceput sa am suspiciuni”, a spus printesa.

author avatar
Andra Nesu
1.830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger