AcasăNewsPrins pe Otopeni cu 18 capsule cu cocaină în stomac (VIDEO)

Prins pe Otopeni cu 18 capsule cu cocaină în stomac (VIDEO)

Un cetăţean ucrainean, în vârstă de 27 de ani, care ingerase 18 capsule cu cocaină a fost depistat pe Aeroportul Otopeni.

Sursa foto Twitter

Transportorul de substanțe interzise venea din Brazilia şi intenţiona să ajungă în Ucraina, prin ţara noastră. În schimbul acestui “serviciu”, el ar fi primit 500 de euro.

“În urma unei operaţiuni comune a Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră şi D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, s-a reuşit prinderea unui cărăuş de droguri care intenţiona să tranziteze ţara noastră, cu destinaţia Ucraina. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, cetăţean ucrainean, care ingerase, în Brazilia, 18 capsule cu cocaină care cântăreau 143 de grame, cu scopul de a le preda membrilor unei reţele infracţionale ce acţiona pe teritoriul ţării sale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Chiar dacă la controlul bagajelor nu au fost identificate droguri ascunse, pasagerul a fost examinat şi cu aparatul X-Ray din dotarea Poliţiei de Frontieră, astfel că substanțele au fost observate în stomacul acestuia.

Până duminică, cetățeanul ucrainean s-a aflat sub escortă într-o unitate spitalicească din Capitală în vederea aplicării unor proceduri medicale care să conducă la eliminarea capsulelor din organism.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger