AcasăNewsPrins la pescuit, șeful Consiliului Județean Bihor a fost amendat cu 5.000...

Prins la pescuit, șeful Consiliului Județean Bihor a fost amendat cu 5.000 de lei. Scuze publice (VIDEO)

Prins pe picior greșit, adică lângă un lac, la pescuit, președintele Consiliului Județean Bihor s-a căit public pentru că a cedat „acestei ispite” –  în plină perioadă cu restricții impuse pentru limitarea răspândirii cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în care oamenilor li se cere să stea cât mai mult în case.

Pasztor Sandor a recunoscut că a fost amendat de oamenii legii, anunțând public nu doar că a achitat amenda, ci și că a donat, o sumă similară cu sancțiunea cu care s-a ales, unei asociații caritabile.

Totodată, șeful CJ-ului bihorean a transmis, vineri, pe o rețea de socializare, un mesaj bilingv din care să reiasă cât mai clar cu putință că regretă pasul făcut. „Joi după-amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat, am primit o amendă contravențională de 5.000 de lei. Astăzi (vineri- n.n) dimineață primul lucru care l-am făcut – am plătit această amendă online (…) respectiv o sumă aferentă, egală cu această sumă voi transfera unei societăți caritabile. Regret sincer atitudinea mea și îmi cer scuze public pentru acest lucru”, a susținut Pasztor Sandor, via Facebook.