AcasăNewsPrincipesa Margareta anunta ca Regele Mihai "e mai bine"

Principesa Margareta anunta ca Regele Mihai „e mai bine”

Noi si mult-asteptate vesti despre o imbunatatire a starii de sanatate a Majestatii Sale au venit, chiar in prima zi a acestei saptamani, de la fiica Regelui Mihai, Principesa Margareta.

De la Custodele Coroanei am aflat ca a vorbit, chiar, la telefon cu Majestatea Sa, recent, cu prilejul aniversarii Principesei. „E mai bine, e calm. Este acasa. M-a sunat sa imi spuna „la multi ani”. E bine, ma simt mai relaxata acum”, a precizat Custodele Coroanei, luni dupa pranz, cu prilejul unui eveniment organizat de Academia Romana.

Alteta Sa a precizat ca nu poate spune daca Majestatea Sa ar putea reveni, in curand, in tara, insa a anuntat ca va merge in Elvetia pentru a-l vedea pe Rege. „Nu sunt medic. (…) O sa merg eu acolo si vedem”, a fost raspunsul Custodelui Coroanei.

De cateva saptamani, de cand a fost externat de la clinica din Laussane, s-a anuntat ca Regele Mihai se reface in resedinta privata din Elvetia, avand-o alaturi pe Printesa Ana, dar si cadre medicale, care ii supravegheaza recuperarea si tratamentul.

Luna trecuta s-a aflat ca Regele Mihai, in varsta de 94 de ani, se retrage din viata publica, ca urmare a unor probleme de sanatate. Din directia Casei Regale s-a facut public faptul ca fostul suveran a primit doua diagnostice dure, printre care si leucemie cronica, dar si ca a avut nevoie de o interventie chirurgicala. Dupa acel moment, romanii, dar nu numai s-au aratat ingrijorati de vestile primite si s-au grabit sa transmita un gand bun adresat Majestatii Sale, dar si un indemn la rugaciune pentru imbunatatirea starii sale.

sursa foto: facebook.com/FamiliaRegala

author avatar
Cristina Stefan
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger