AcasăNewsPrincipesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost arestata!

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost arestata!

Principesa Irina, a treia fiica a regelui Mihai, si sotul sau, John Wesley Walker, au fost arestati in SUA pe motiv ca ar fi organizat pariuri si lupte ilegale de cocosi la ferma lor din statul Oregon.

Politistii i-au arestat joi pe John Wesley Walker, fost adjunct de serif in tinutul Coos, pe Irina Walker, dar si alte 16 persoane din Oregon si Washington pentru astfel de practici.

Principesa si sotul sau sunt acuzati, impreuna cu alte patru persoane, pentru incalcarea legislatiei privind protectia animalelor prin organizarea a cel putin zece lupte ilegale de cocosi in perioada 1 aprilie 2012 – 19 mai 2013.

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare, plus o amenda de 250.000 de dolari. In plus, sotii Walker, in cazul in care vor fi gasiti vinovati, ar putea sa ramana fara ferma pe care o detin in statul Oregon, scrie Orefonlive.com.

In respectivele lupte, cocosii erau echipati cu fel de fel de obiecte taioase, printre care cutite si astfel luptau pana la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane. In afara faptului ca este o practica barbara, acestea pun in pericol sanatatea si siguranta publica, noteaza sursa citata anterior.

FOTO: Ring.ro

author avatar
Anca Murgoci
675 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger