AcasăNewsPrincipesa Irina, cercetata in libertate pentru luptele ilegale de cocosi!

Principesa Irina, cercetata in libertate pentru luptele ilegale de cocosi!

Principesa Irina si sotul sau au fost eliberati conditionat din inchisoare in asteptarea procesului. Cea de-a treia fiica a regelui Mihai si John Wesley Walker sunt acuzati ca ar fi organizat pariuri si lupte ilegale de cocosi  la ferma lor din statul Oregon.

Cei doi au pledat nevinovat in fata acuzatiilor aduse. Sotii Walker au fost nevoiti sa predea pasapoartele pentru a nu putea parasi Statele Unite Ale Americii si au fost obligati sa poarte o bratara de monitorizare in asteptarea procesului programat pe data de 15 octombrie.

Scandalul in care este implicata principesa Irina l-a uimit pe regale Mihai care a marturisit ca a luat la cunostinta cu profunda tristete de faptele fiicei sale. Majestatea Sa spera ca justitia din Oregon sa solutioeze cat mai repede cu putina acest caz.

Principesa Irina si John Wesley Walker sunt suspecti ca au gazduit nu mai putin de 10 lupte ilegale de cocosi. Daca vor fi gasiti vinovati, risca ani grei de inchisoare, o amenda de 250.000 de dolari si ar putea sa-si piarda ferma din Oregon, scrie Oregonlive.com.

FOTO: Slate.com

Citeste si:

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost arestata!

author avatar
Anca Murgoci
861 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger