AcasăNewsPrincipele Nicolae isi va recunoaste copilul la notar

Principele Nicolae isi va recunoaste copilul la notar

Nepotul Regelui Mihai a recunoscut, zilele trecute, ca este tatal unei fetite, adusa pe lume de o tanara din Brasov cu care Nicolae a avut o relatie pasagera. Testele ADN au confirmat paternitatea fara dubii. Pe de alta parte, femeia a dat declaratii presei pentru prima data dupa ce s-a stabilit paternitatea.

Nicoleta Cirjan, tanara cu care Principele Nicolae a avut o relatie, a spus: „Intr-un final am reusit sa ajungem la un consens si anume sa realizam testele ADN, doua, asa cum am cerut eu. Le-am facut pe amandoua la Bucuresti, la sfarsitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv asa cum nu m-am indoit nicio clipa. Am un singur regret in aceasta privinta si anume ca mama mea care s-a stins din viata in urma cu patru luni nu a apucat sa traiasca aceasta recunoastere si totodata curatarea reputatiei mele foarte patata in ultimii ani.″

Scandal la Casa Regala

Astfel, Nicolae va trebui sa dea declaratii la un notar din tara si sa ii platesca fiicei sale o pensie alimentara  pana la terminarea scolii si a facultatii. Suma de bani va fi stabilita intre cei doi, de comun acord, sau printr-o sentinta judecatoareasca. Totodata, se va stabili inclusiv un program de vizite pentru tata. Principele a solicitat de mai multe ori sa faca testul de paternitate in afara tarii. Cei doi s-au cunoscut in 2015, cand nepotul regelui Mihai a organizat un tur al Romaniei pe bicicleta pentru ”promovarea lecturii”. Atunci ar fi avut o relatie scurta cu Nicoleta Carjan, potrivit apropiatilor. Cum tanarul nu a recunoscut initial copilul, cei doi parinti au fost implicati intr-un scandal pe marginea testului de paternitate. Acesta fiind si unul din motivele pentru care Nicolae a fost inlaturat din Casa Regala.

author avatar
Ramona Feraru
302 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt un regalist convins. Romania fara elitele create si cultivate 81 de ani in Regatul Romaniei arta ca tara noastra se 72 de ani. O tara condusa de comunisti cu studii la ,,privat ” , comunisti cu origini modeste , selectati de alde Ilici- kgb, Nastase – buci , etc. In Regatul Romaniei au existat si romani de conditie modesta dar sistemul european de stat al monarhiei constitutionale avea instrumentele de a educa si testa precis si la obiect toti pretendentii la titluri universitare . In tarisoara noastra de 72 de ani, cu exceptia intelectualilor formati in ogorul fertil al Regatului care au pactizat cu comunistii rusofoni, la conducerea tarii au fost ,,ciocanarii” , Gheorghiu Dej – curvarul si Ceau -Ceau – pingea gaurita- scrieri alese si apoi in jos tortionari , betivi, fosti puscariasi si tot felul de excremente umane. Si acum Nastase – buci cel care a cristalizat mafia in Romani facand cel mai mate rau romanilor , dupa puscaria efectuata pentru o cauza de doi lei, termopanele ca si Dragnea pentru cativa lei, este chemat sa ajute sistemul corupt de a fi si mai corupt. Referitor la cetateanul Nicolae cazul este inchis. Ar trebui sa plece de unde a venit fiindca Majestatea Sa Regele Mihai , fie slavit acolo unde este , l- a scos din cadrul familie regale si deci de la mostenire. Daca cautam bine in politica pe termen lung a rusilor, care in 20 se ni vor fi o tara primitiva fiindca energia din rezerve fosile va denatura la zero , tintesc sa resurciteze regalitate ca pilon sub conducerea lor.

  2. Sunt un regalist convins. Romania fara elitele create si cultivate 81 de ani in Regatul Romaniei arta ca tara noastra se 72 de ani. O tara condusa de comunisti cu studii la ,,privat ” , comunisti cu origini modeste , selectati de alde Ilici- kgb, Nastase – buci , etc. In Regatul Romaniei au existat si romani de conditie modesta dar sistemul european de stat al monarhiei constitutionale avea instrumentele de a educa si testa precis si la obiect toti pretendentii la titluri universitare . In tarisoara noastra de 72 de ani, cu exceptia intelectualilor formati in ogorul fertil al Regatului care au pactizat cu comunistii rusofoni, la conducerea tarii au fost ,,ciocanarii” , Gheorghiu Dej – curvarul si Ceau -Ceau – pingea gaurita- scrieri alese si apoi in jos tortionari , betivi, fosti puscariasi si tot felul de excremente umane. Si acum Nastase – buci cel care a cristalizat mafia in Romani facand cel mai mate rau romanilor , dupa puscaria efectuata pentru o cauza de doi lei, termopanele ca si Dragnea pentru cativa lei, este chemat sa ajute sistemul corupt de a fi si mai corupt. Referitor la cetateanul Nicolae cazul este inchis. Ar trebui sa plece de unde a venit fiindca Majestatea Sa Regele Mihai , fie slavit acolo unde este , l- a scos din cadrul familie regale si deci de la mostenire. Daca cautam bine in politica pe termen lung a rusilor, care in 20 se ni vor fi o tara primitiva fiindca energia din rezerve fosile va denatura la zero , tintesc sa resurciteze regalitate ca pilon sub conducerea lor. Iar zirul asta comunist foloseste exprimari in limba engleza cu care cauta sa motiveze nepublicarea celor scrse de romani. Adica spun ei ca cica ai mai scris asa ceva si se repeta. Oare observatorii europeni nunvad asa ceva , macar cat mai detinem presedintia UE. Rusine comunistilor romani care vor dispare in negura istoriei, JOS CIUMA ROSIE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger