AcasăNewsPrincipele Duda deschide Casei Regale drumul catre proteste

Principele Duda deschide Casei Regale drumul catre proteste

STRATAGEMA. Radu Duda s-a folosit de net pentru a facilita aparitia unui mesaj de sustinere a protestelor de catre Casa Regala

Invocand un mesaj primit de el pe blog, Radu Duda militeaza pentru implicarea Casei Regale in sustinerea protestelor de strada.

STRATAGEMA. Radu Duda s-a folosit de net pentru a facilita aparitia unui mesaj de sustinere a protestelor de catre Casa Regala

Cum accesul la proteste este liber, iar Casa Regala nu are nicio legatura cu politicienii detestati, Radu Duda putea pur si simplu sa mearga in Piata Universitatii. In schimb, a preferat sa o ia pe dupa visin si sa se foloseasca de un mesaj, primit de la un protestatar, in care Regele Mihai si Principesa Margareta sunt indemnati sa sustina public mitingurile “pasnice si democratice”. Coincidenta sau nu, imediat dupa postarea mesajului pe blogul lui Duda, Casa Regala a transmis ca “este alaturi sufleteste de toti cei care au in aceste momente nevoie de incurajare si solidaritate”.

author avatar
Simona Badulescu
271 afisari

1 COMENTARIU

  1. Imi pare tare rau ca Majesatea Sa Regele MIHAI s-a lasat folosit de cei care dupa revolutie, cand a venit in tara, nici nu l-au lasat sa coboare din avion, silindu-l sa plece din tara. Daca atunci cand a fost silit sa abdice a avut ca scuza varsta tanara, acum, nu inteleg cum da girul sau, legitimanu-le trecutul murdar si prezentul identic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger