AcasăNewsUPDATE Agresorul baschetbalistului american omorat la Giurgiu a fost arestat!

UPDATE Agresorul baschetbalistului american omorat la Giurgiu a fost arestat!

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

UPDATE 17.05 Agresorul baschetbalistului american omorat la Giurgiu a fost arestat penrru 29 de zile, anunta RealitateaTV.

Barbatul suspectat ca l-a ucis in bataie pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, intr-un club din Giurgiu, s-a predat in noaptea de duminica spre luni. Politistii giurgiuveni l-au retinut pentru 24 de ore.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Agresorul lui Hardy, George Ionut Tanasoaia, are 25 de ani. El a fost retinut si va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile, potrivit realitatea.net.

Suspectul le-ar fi declarat anchetatorilor ca a fost in acelasi club cu Chauncey Hardy, cu care s-a luat la un moment dat la cearta. Cel dintai spune ca i-a dat un pumn sportivului, iar acesta a cazut, lovindu-se cu capul de podeaua de ciment. Tanarul baschetbalist a fost adus la Bucuresti cu un hematom pe creier.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, batut intr-un local din Giurgiu, a fost adus de urgenta, duminica dimineata, la Spitalul Bagdasar din Bucuresti. Hardy a fost operat pe creier dar, din pacate, nu a mai putut fi salvat. A murit la doar 23 de ani.

595 afisari

1 COMENTARIU

  1. Frateee asta a fost batut de aia din clan mult mai multi au dat in el primu a fost capatana si pe urma ceilalti
    Asta e doar un om platit sa ia totul asupra lui.
    Asa scapa mereu astia si politia se face k nu mai ancheteaza nimic nici probe nimic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger