AcasăPrimul VW Beetle… tricotat!

Primul VW Beetle… tricotat!

Au fost necesare 40 de kilograme de fire

Un model de Volkswagen a fost imbracat in totalitate intr-o husa tricotata, cu un model vesel, ce ar face invidioasa orice bunicuta.

Au fost necesare 40 de kilograme de fire

Cel mai ciudat Volkswagen Beetle din lume! Masina a fost… tricotata cu 40 de kilograme de fire, in diferite culori vesele. Cu infatisarea asta, Volkswagen-ul a fost ales „cel mai frumos Beetle al anului”. Ideea cu iz hipiot le-a venit sotilor Magne si Magnus Schwarz, cei care s-au si ocupat de crosetarea broscutei. Nu mai putin de sapte luni le-a luat pana sa termine toata caroseria. Si, ca sa fie in ton, Magne i-a tricotat sotului sau chiar si o barba, special pentru evenimentul la care Beetle-ul lor a fost desemnat cel mai frumos din lume, in 2013. Este vorba despre Beetle Sunshinetour, festival cu traditie, la care vin posesorii de „broscute” pentru a-si etala frumusetile din garaj. Prima editie a avut loc in 2004. Evenimentul consta intr-o defilare a masinilor intr-un mic tur pe coasta europeana a Marii Baltice.

Proprietarii si-au facut si ei tinute tricotate, in ton cu "broscuta"

“Pentru noi, toate Beetle-urile sunt frumoase. A fost foarte greu sa luam o decizie si sa alegem un castigator al editie”, a spus Gaby Kraft, organizatoarea Festivalului Beetle Sunshinetour, la care au participat 414 de „broscute”.

author avatar
Ela Corbu