AcasăNewsPrimul verdict in cazul tragicului accident in care a fost implicat Silviu...

Primul verdict in cazul tragicului accident in care a fost implicat Silviu Lung: „E vinovat!”

sursa foto: radioomega.ro

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost implicat intr-un tragic accident de circulatie petrecut miercuri dupa-amiaza, in raza localitatii doljene Radovan.

sursa foto: radioomega.ro

Silviu Lung se afla la volanul autoturismului personal, Mercedes, si s-a lovit frontal cu un Renault care venea din sens opus.

Conform gds.ro, soferul masinii Renault, un barbat in varsta de 41 de ani, a decedat pe loc, iar alte trei persoane, printre care si Silviu Lung, au fost ranite grav. In afara fostului mare portar, au fost raniti doi minori, o fata de 17 ani si un baiat de 15 ani, care se aflau in masina Renault. De altfel, se pare ca cei doi sunt copiii barbatului care a decedat.

Asa arata masina lovita de cea condusa de Silviu Lung (sursa foto: gds.ro)

Cei trei raniti au fost supusi unor investigatii medicale. Doctorii de la Spitalul Judetean Craiova au stabilit ca Silviu Lung si baiatul de 15 ani nu au suferit leziuni cerebrale, dar tanara de 17 ani are un hematom la nivelul capului si trebuie operata.

Sursa amintita precizeaza ca politistii care ancheteaza cazul sunt convinsi ca Silviu Lung este vinovat de producerea accidentului. Din primele investigatii reiese ca fostul mare fotbalist a intrat cu masina pe contrasens, iar acum ramane de stabilit cauza.

Anchetatorii au doua variante: ori Silviu Lung s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, ori a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cert este ca Lung nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Lung este sustinut la spital de familie, fosti colegi de pe vremea Craiovei Maxima, dar si de alti fosti internationali care au evoluat pentru Universitatea Craiova. Goalkeeperul se afla intr-un moment extrem de delicat, apropiati ai acestuia sustinand ca Lung plange in continuu. Pe langa faptul ca se considera vinovat de moartea unui om, Lung se teme ca va ajunge dupa gratii, iar prietenii acestuia vor sa-l tina sub supraveghere pentru ca fostul mare international sa nu clacheze si sa comita vreun gest necugetat.

CITITI SI: Silviu Lung, ranit grav intr-un accident de circulatie

author avatar
Cristi Ionita
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger