AcasăNewsPrimul sot al Mihaelei Radulescu, doi ani si sapte luni de inchisoare

Primul sot al Mihaelei Radulescu, doi ani si sapte luni de inchisoare

Bogdan Radulescu, primul sot al vedetei de televiziune Mihaela Radulescu, a fost condamnat la doi ani si sapte luni de inchisoare cu executare.

Afaceristul este acuzat ca a vandut bijuterii si ceasuri contrafacute ce purtau siglele unor marci renumite, dar si ca a comis o evaziune fiscala de peste 300.000 de lei.

Conform Realitatea TV, Bogdan Radulescu a fost arestat in luna mai a acestui an, iar in august procurorii l-au trimis in judecata pentru faptele amintite.

sursa foto: libertatea.ro

Dupa un proces care a durat circa doua luni, magistratii de la Tribunalul Bucuresti l-au condamnat, pe Bogdan Radulescu, la un an si sase luni de inchisoare, acordandu-i si un spor de un an si o luna.

Decizia magistratilor nu este una definitiva, Bogdan Radulescu si reprezentantii acestuia avand la dispozitie posibilitatea de a depune recurs.

Mihaela si Bogdan Radulescu s-au casatorit in decembrie 1988, dar relatia dintre cei doi nu a facut prea multi purici, desi barbatul a trecut cu vederea un pas gresit facut de vedeta.

Concret, Bogdan Radulescu a recunoscut, de curand, ca a prins-o pe Mihaela Radulescu in pat cu unul dintre colegii de la trupa de dans in care aceasta activa. Desi cei doi au divortat, Mihaela a decis sa pastreze numele de Radulescu.

author avatar
Cristi Ionita
583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger