AcasăNewsPrimul semn dat de Michi de la Suie Paparude, dupa ce...

Primul semn dat de Michi de la Suie Paparude, dupa ce a iesit din coma!

Mihai Campineanu, cunoscut drept Michi de la Suie Paparude, le-a facut fanilor sai o surpriza de proportii duminica dupa-amiaza. Artistul si-a revenit si chiar a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj scurt.

In ultima vreme, Michi a fost internat la Institutul de boli cardio-vasculare C.C. Iliescu din Bucuresti. El a fost adus de la Timisoara cu un avion. A iesit de ceva vreme din coma, se simte mai bine, si se pare ca are de gand sa revina. Cel putin, asta le-a dat de inteles fanilor sai prin mesajul scurt postat pe Facebook. Vedeta a scris „On” alaturi de piesa cu acelasi nume semnata de Aphex Twin.

Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct imediat ce a coborat de pe scena, la finalul unui concert sustinut la Timisoara, in urma cu aproape o luna, pe 19 octombrie. Potrivit colegilor sai de trupa, artistul a acuzat dureri puternice in piept, dupa care s-a prabusit. Un echipaj SMURD l-a transportat pe la spital. Acolo a suferit o interventie chirurgicala prin care i s-au montat doua stenturi destinate sa deblocheze de cheaguri de sange artera pulmonara.

Michi s-a aflat cateva zile in coma indusa la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, ca mai apoi sa fie transportat la Institutul de boli cardio-vasculare C.C. Iliescu din Capitala, potrivit ziarului Libertatea.

[youtube]B-US91WU8zA&list=PL1F8F281F70DA04AA[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
1.268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger