AcasăNewsPrimul reţinut in cazul tragediei de la Colectiv: incep socotelile cu “patronii...

Primul reţinut in cazul tragediei de la Colectiv: incep socotelile cu “patronii mortii”

UPDATE: Toti cei trei actionari ai clubului Colectiv din Capitala, Alin Anastasescu, Costin Mincu si Paul Gancea au fost retinuti de procurorii Parchetului General pentru 24 de ore. Acestia urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Anastasescu, Mincu si Gancea sunt acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa

UPDATE: Paul Gancea, al doilea actionar al societatii Colectiv Club SRL, firma care detine clubul Colectiv, a fost retinut luni seara de procurorii de la Parchetul General pentru 24 de ore. Gancea este cel care apare figurand ca semnatar din partea firmei pe majoritatea cererilor/autorizatiilor solicitate Primariei Sector 4 pentru demararea activitatii clubului.

Unul din patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, a fost retinut, aseara, de procurorii Parchetului General pentru ucidere si vatamare din culpa. Mai mult ca sigur, aceeasi soarta ii asteapta si pe ceilalti doi actionari ai “clubului mortii”, Costin Mincu si Paul Gancea.

Alin Anastasescu (foto) a fost incatusat. Costin Mincu si Paul Gancea urmau si ei sa ia calea Arestului Capitalei

“Patronii mortii” au fost adusi cu mandat la audieri, potrivit procurorilor Alin Anastasescu, Constin Mincu si Paul Gancea fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa dupa ce in clubul Colectiv si-au pierdut viata zeci de tineri si altii se zbat acum intre viata si moarte. Camuflati si extrem de grabiti de teama, probabil, sa nu fie linsati de bucuresteni, cei trei actionari ai clubului nu au fost in stare sa ingaime macar un “imi pare rau”. Daca sambata procurorul general anunta ca incadrarea juridica in cazul incendiului ucigas este de omor calificat, ieri patronii erau acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa. Si dupa cinci ore de audieri, prima masura luata de anchetatori in cazul tragediei de la Colectiv a fost retinerea lui Alin Anastasescu. Aseara, la inchiderea editiei, erau asteptate ordonante de retinere si pentru ceilalti doi actionari ai clubului, Costin Mincu si Paul Gancea, surse judiciare declarand ca sigura si retinerea celor doi. Concomitent, procurorii au continuat si audierea victimelor, tinerii insotiti de parinti stand cu orele in birourile anchetatorilor pentru a povesti cosmarul prin care au trecut.

author avatar
Andrei Coman
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger