AcasăNewsPrimul portofel electronic din Romania pentru plati cu smartphone-ul

Primul portofel electronic din Romania pentru plati cu smartphone-ul

Romanii pot achita cu ajutorul portofelului electronic bunuri si servicii mai rapid decat cu cardul sau cu cash

Aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay, va fi primul portofel electronic din Romania. Utilizatorii pot  face cumparaturi cu acest portofel si in afara tarii, la peste 40.000 de comercianti din reteaua MasterPass, detinuta de MasterCard.

Romanii pot achita cu ajutorul portofelului electronic bunuri si servicii mai rapid decat cu cardul sau cu cash

In urma integrarii, utilizatorii mobilPay MasterPass Wallet vor avea o experienta de cumparare online sau mobila mult mai rapida, facila si sigura. Aplicatia elimina necesitatea de introducere de fiecare data a datelor de card si de livrare pentru finalizarea cumparaturilor la comerciantii parteneri MasterPass din intreaga lume. Pana acum, finalizarea tranzactiilor era ingreunata de nevoia introducerii datelor suplimentare, dar  portofelul electronic le va permite utilizatorilor sa plateasca de pe mobil printr-un simplu click sau atingere a ecranului si va reduce semnificativ rata de abandon a tranzactiilor.

Acceptare la comercianti din toata lumea

Romanii care folosesc aplicatia vor putea face cumparaturi la comercianti parteneri MasterPass din tari precum China, Australia, Canada, Italia, Noua Zeelanda, Polonia, Singapore, Africa de Sud, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Potrivit reprezentantilor MasterCard Romania, fie ca e vorba de jucaria pe care copilul si-o doreste de ziua lui si pe care nu o gasesti la magazinul din apropriere de casa sau de economia de timp la plata facturilor, numerarul isi dovedeste ineficienta. La polul opus, MasterPass vine cu toate avantajele celor mai noi tehnologii de plata, cu deschiderea catre comertul global si aduce simplitate si confort in utilizare. Portofelele digitale sunt ele insele o revolutie a experientei de plata, iar MasterCard isi asuma rolul de leader in plati electronice, oferindu-le operatorilor de portofele digitale exact ceea ce le lipsea – acceptare la comercianti din toata lumea. „Alaturi de Netopia, la un an de la lansarea primei platforme de plati mobile remote din Romania, deschidem granitele comertului pentru utilizatorii aplicatiei, oferindu-le posibilitatea de a face cumparaturi la comercianti  din Romania si din toata lumea”, a precizat Gabriel Ghita, Head of  New Business, MasterCard.

Aplicatie gratuita

Lansata in martie 2013 de MasterCard si NETOPIA mobiPay, aplicatia mobilPay MasterPass Wallet este disponibila pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilpay si App Store si folosita pentru plati diverse, cum ar fi cele de facturi, pentru reincarcarea cartelelor preplatite sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri. De asemenea, pe langa produsele si serviciile generale, exista si oferte exclusive pentru utilizatorii mobilPay MasterPass Wallet.

 

author avatar
Arpad Dobre
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger