AcasăNewsPrimul Ministru venusian este într-o stare teribilă de șoc

Primul Ministru venusian este într-o stare teribilă de șoc

Un ziar de la baza lunară 54, ziar pe care adesea, noi, zburătorii cosmici nostalgici îl citim cu nesațiu, dă ca sigură această informație bizară după ce a anunțat că președintele României, Klaus Iohannis va fi numit Secretar Genewraț Al Forțelor Militare Reunite Marțiene.

Primul ministru venusian ar fi într-o stare teribilă de șoc când a citit chestia asta pe Facebook și după ce ar fi văzut cu cei o mie de ochi ai săi cum pe cerul lui Venus își fac apariția doi sori. Unii comentatori politici de pe Dâmbovița, CTP, Radu Tudor, Cristian Pârvulescu, afirmă că primul ministru venusian vrea să abată atenția opiniei publice stelare de la adevăratele probleme de pe planeta Venus, starea proastă a autostrăzilor tubulare, corupția endemică din mai toate craterele venusiene și deturnările masive de fonduri galactice care s-au scurs în visteria PSD nu se știe cum. Surse avizate dau ca sigur fenomenul, explicația fiind că soarele galaxiei noastre a fost tras la xerox de un grup de simpatizanți ai fenomenului OZN din Rusia și SUA.

Prin această mișcare stelară de proporții, simpatizanții au vrut să atragă atenția asupra gravelor probleme ale galaxiei. Forțele de ordine de pe Venus au fost prinse pe picior greșit de acest protest stelar iar scuturile de protecție ale planetei Venus au fost neputincioase. În doar câteva ceasuri, câmpul gravitațional al planetei Venus a fost schimbat și unii dintre locuitori au putut zbura de-adevăratelea prin galaxie fără vehicule spațiale speciale. Hector Bizar, un oarecare astronom din Cairo, dându-și cu părerea despre acest eveniment de proporții, a considerat că simpatizanții respectivi trebuie arestați imediat pentru că planeta noastră riscă un conflict major cu planeta Venus. Ideea lui a stârnit furie pe străzile din Europa, din Africa, Asia și America.

Mai multe asociații de androizi au vrut să ajungă la Cairo să-l linșeze pe Hector Bizar dar poliția aeriană s-a opus cu hotărâre. Orașele Spațiale de dincolo de Centura de Asteroizi au propus parlamentului venusian să cumpere copia soarelui pentru a-și rezolva niște probleme energetice stringente. Primul ministru venusian s-a opus adresându-se parlamentului. Se pare că teribila stare de imponderabilitate i-a venit ca o mănușă, el reușind ca prin manipularea câmpului gravitațional să-și elimine fizic niște adversari politici. Dar lucrurile par să ia o turnură neașteptată prin declarația unui deputat din India care a dorit să-și păstreze anonimatul, noi aflând că e vorba de sosia lui Rareș Bogdan. El a afirmat că guvernul chinez ar fi produs soarele în laborator și, scăpând lucrurile de sub control, ar fi inventat povestea cu simpatizanții fenomenului OZN. Nici până la această dată acest fenomen nu a fost elucidat și credem că nici nu se vrea asta. Lucrurile s-ar rezolva foarte ușor dacă cineva ne-ar întreba de ce survolăm planeta Pământ de mii de ani.

Dar politicienii pământeni nu vor asta pentru că situația le vine ca o mănușă. Opinia publică de pe planeta Pământ este ținută în priză din punct de vedere emoțional mai ales în perioada alegerilor generale. Lucrurile acestea sunt foarte clare. Nouă ne sunt foarte clare. Dacă am fi întrebați de cineva, am putea spune adevărul fără doar și poate. Noi nu survolăm planeta Pământ în nici un fel pentru că, de fapt, planeta Pământ face parte dintr-un joc holografic pe care l-am inventat cu multe milioane de ani în urmă și pe care-l jucăm adeseori ca să ne relaxăm. E drept că unii dintre noi au încălcat frecvent regulile acestui joc holografic și au încercat să schimbe setările jocului inițial din diverse rațiuni personale. Faptul acesta a fost perceput în toate felurile pe planeta Pământ până când Conducătorul nostru a decis să intervină și să pună lucrurile la punct.

author avatar
Ovidiu Bufnilă Editorialist
My name is Ovidiu Bufnilă. It's a name like any other name. Neither more important nor less important.
1.603 afisari

6 COMENTARII

  1. Lumea moare de foame, de disperare în spitale, de taxe şi impozite…. etc.
    Iar National.ro îl ia pe ăsta care scrie numai tâmpenii.
    Ciao !

  2. O stire nomala n-ati da… ca va pica prestanta de „jurnalisti” ! In schimb, prostia asta e la loc de frunte pe site. Se pare ca e adevarat ce se zice despre mama tuturor prostilor.

  3. Sunt mulţi. Şi fani şi scriitori, injuratori, internauți… Asa-şi zic ei, fani şi scriitori. Unii privesc cu greaţă înspre scriitorul de science fiction împătimit şi talentat sau teribil de tembel iar ceilalţi se dedau la acte dictatoriale şi autoritare arestând reviste, ziare, televiziuni sau hălci din imaginarul marțian, venusian, gombian, astrot sau gheboran. Vor fi, cu toţii, vălueiți de războaiele semantice ce anunţă tumultuoasele şi inimaginabilele războaie matriceale universale. Dar dacă revoluţia oceanică o va cere, vom etatiza imaginarul? Dacă revoluţia oceanică o va cere, realul imaginar va fi ridicat la rang de iluminare şi străluminareeeee?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger