AcasăNewsPrimul mesaj RO Alert trimis după dispariția unui copil. Ce text au...

Primul mesaj RO Alert trimis după dispariția unui copil. Ce text au primit, vineri seară, românii din trei județe

mesajulPrimul mesaj RO Alert trimis după dispariția unui copil. Ce text au primit, vineri seară, românii din trei județe

Autoritățile au transmis, vineri seara, primul mesaj de tipul RO Alert după dispariția unui copil. El a fost găsit la scurt timp de la avertismentul transmis de autorități.

Poliţia anunţă vineri seară, într-un mesaj Ro-Alert, că Druţu Angelin George, de 13 ani, a dispărut în cursul zilei din municipiul Galaţi şi cere ajutorul populaţiei pentru a-l găsi. Ulterior, Poliţia a anunţat că minorul a fost găsit.

Un adolescent de 13 ani a plecat de acasă

„La data de 30.09.2022 minorul Druțu Angelin George de 13 ani a dispărut din mun.Galați, jud. Galați. Semnalmente: 1,60-1,65 m, aprox. 60 kg, păr saten, tuns scurt, ochi verzi, ten inchis, îmbracat cu geacă de culoare albă, pantalon de blug albastru, încălțări sport albe. Orice informație va fi transmisă la numărul unic 112”, a fost mesajul trimis de Ro Alert.

Potrivit Poliţiei, băiatul a fost găsit în Gara de Nord din Bucureşti, fiind preluat de poliţiştii de la Transporturi.

În comunicatul inițial, poliția a transmis că în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București. A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere.

Sistemul RO-Alert – Copil dispărut a fost lansat din luna mai de Guvern, în colaborare cu Poliţia Română, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi STS.

author avatar
Andreea Vlad
437 afisari

4 COMENTARII

  1. Romanii din trei judete??? Un ca-cat, l-am primit si eu la Bucuresti, ce pwwla mea de treaba am eu cu Galatiul?

  2. Bine că au găsit copilul. Eu am primit mesajul de 3 ori, din care unul seara după ce scriseseră că l-au găsit , iar al 3-lea mesaj azi dimineață la ora 9…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger