AcasăNewsIrina Tănase, dezvăluiri incendiare despre Liviu Dragnea. Logodnica fostului lider PSD a...

Irina Tănase, dezvăluiri incendiare despre Liviu Dragnea. Logodnica fostului lider PSD a dezvăluit totul! – VIDEO

Primul lucru pe care l-a spus Dragnea când a ajuns la închisoare. Logodnica sa a dezvăluit totul! - VIDEO (sursa foto: b1.ro)

La doi ani de la condamnarea fostului președinte al Camedei Deputaților și, totodată, ex-lider PSD, logodnica lui Liviu Dragnea a dezvăluit care ar fi fost concluzia căreia i-a dat glas politicianul, la momentul în care a ajuns la închisoare.

Știți care a fost primul lucru pe care l-a spus Liviu (Dragnea-n.n) când a ajuns la pușcărie? ‘Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni!’ ”, a susținut Irina Tănase, luni seară, la Antena3.

Mai mult, logodnica lui Dragnea susține că fostul număr 1 din cadrul Partidului Social Democrat ar fi căutat mereu să vadă partea bună a unei persoane. Și a adus în discuție numele actualului prim-vicepreședinte al principalei formațiuni de opoziție, Sorin Grindeanu, fost președinte al Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, până să revină în tabăra social-democrată.

Logodnica lui Dragnea: El în oameni în general are încredere în continuare

„El este un om care întotdeauna vede partea bună în oricine. (…) Să îl luăm exemplu pe Sorin Grindeanu. Chiar şi după acel moment cu moţiunea și după toată întâmplarea aceea, l-a susţinut să ajungă preşedinte la ANCOM. El întotdeauna a căutat să vadă partea bună a fiecăruia. Și de cele mai multe ori noi, cei apropiaţi, chiar îi reproșam faptul că el atât de mult se duce spre a vedea partea bună a oamenilor că o ignoră pe cea rea. El în oameni în general are încredere în continuare, pentru că asta este natura lui”, a mai susșinut Irina Tănase.

Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, la trei ani și șase luni de închisoare, în dosarul angajărilor considerate a fi fost fictive, de la Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În tot acest răstimp, acesta a formulat, prin intermediul apărării sale legale, mai multe solicitări de liberare condiționată, toate fără succesul sperat de Dragnea și apropiații săi.

În toată această perioadă, Dragnea a fost vizitat în mai multe rânduri, la penitenciar, de către fostul secretar general al PSD-ului, Codrin Ștefănescu, cel care a și comunicat, pe Facebook, diverse detalii cu privire la starea de sănătate a fostului lider social-democrat.

464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger