AcasăNewsPrimul Hipermarket unde nu mai trebuie sa stai la coada

Primul Hipermarket unde nu mai trebuie sa stai la coada

(foto: anyrynasuk.blogspot.com)

A aparut primul hipermarket unde nu trebuie sa stai la coada. Nemtii de la Real au deschis, in Germania, un magazin de tipul real-Drive, in care clientii nu mai trebuie sa piarda timpul cu asteptatul si plata la casa.

(foto: anyrynasuk.blogspot.com)

Reteaua de hypermarketuri a nemtilor de la Metro, Real, a deschis recent, in Germania, al doilea magazin de tipul real-Drive, in Koln Porz, la aproape un an dupa ce a inaugurat prima unitate de acest tip, la Isernhagen-Altwarmbuchen, langa Hanovra ( noiembrie 2010). Potrivit revistei specializate Piata, nemtii au folosit aceasta perioada de timp pentru a optimiza conceptul si a adapta gama de produse la solicitarile clientilor.

Clientii magazinului pot plasa comanda lor online, unde au de ales intre 5.000 de produse. La doua ore dupa ce a fost facuta comanda, produsele alese au fost deja sortate de catre angajatii magazinului, iar cumparatorul se poate prezenta la magazin, evident cu numarul comenzii, sa ridice cosul de cumparaturi, la ora dorita de el. Angajatii Real aduc cosul de cumparaturi chiar la portbagajul masinii clientului, reducand orele pierdute la casa la doar cateva minute.

Totusi, cei care doresc sa cumpere in acest fel trebuie sa plateasca o taxa de un euro pentru fiecare comanda.

author avatar
Razvan Telegescu
463 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger