AcasăNewsPrimul gest facut de Andrei, fiul sotilor Nastase, dupa aflarea sentintei in...

Primul gest facut de Andrei, fiul sotilor Nastase, dupa aflarea sentintei in dosarul Zambaccian!

Andrei Nastase

La cateva minute dupa ce a fost anuntata decizia completului de cinci magistrati ai ICCJ in „dosarul Zambaccian”, in urma careia Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani, dar cu suspendare, fiul cel mare al cuplului Nastase a ales sa faca un gest prin care sa arate lumii ca e alaturi de parintii sai in momentele deosebit de grele pentru ei si intreaga familie.

Andrei Nastase

Astfel, Andrei a postat o fotografie pe contul sau de Facebook, in care apare alaturi de parintii sai, Adrian si Dana Nastase. In timp ce tanarul si tatal sau zambesc, mama tanarului priveste destul de ingandurata in directia baiatului sau cel mare. Din fotografie lipseste Mihnea, mezinul familiei.

(foto: Facebook)

La scurt timp dupa ce imaginea a ajuns pe pagina lui Andrei de pe cunoscuta retea de socializare, cunoscutii, dar si amicii virtuali ai fiului cel mare al familiei Nastase s-au grabit sa transmita mesaje de sustinere , adresate atat lui Adrian, cat si Danei Nastase, dar si baietilor lor.  „Fii puternic si gandeste-te ca D-zeu e sus si cei care au planuit ca doi oameni minunati, mama si tatal tau sa plateasca in asemenea fel, vor fii pedepsiti la randul lor. Noi te sustinem…”, „Incredibil ce se intampla !!! Sa fiti puternici ! Noi suntem langa familie !”, „Este nedrept ce se intampla, pentru voi ca oameni, ca familie. Ii transmit domnului Profesor multa sanatate si putere pentru ca este un om deosebit !”, suna cateva din gandurile exprimate, prin intermediul mesajelor aparute in dreptul fotografiei in care apar Andrei, Dana si Adrian Nastase.

Luni dupa-amiaza, completul de magistrati al Curtii Supreme a pronuntat sentinta in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase a primit o condamnare de patru ani, cu executare, fiind acuzat de santaj si luare de mita, in timp ce sotia sa, Dana, a primit o condamnare cu suspendare, de trei ani, pentru „participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala”.

Cititi si: Sora lui Adrian Nastase, primele reactii dupa aflarea sentintei in “dosarul Zambaccian”

Sentinta in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, inchisoare cu executare. Sotia sa, condamnare cu suspendare

 

1.490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger