AcasăNewsPrimii pacienți cu COVID-19 preluați de spitalul militar ROL 2 din Otopeni

Primii pacienți cu COVID-19 preluați de spitalul militar ROL 2 din Otopeni

A început preluarea pacienților diagnosticați cu COVID-19 la spitalul militar ROL 2 instalat la Institutul de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” din Otopeni.

Deja primii șapte pacienți au sosit în cursul zilei de vineri și sâmbătă dimineață, a anunțat Ministerul Apărării. Alte persoane cor ajunge la acest spital, în perioada următoare. Este vorba despre un număr cuprins între 40 și 70 de pacienți, toți adulți, care au forme ușoare ale virusului SARS-CoV-2 sau asimptomatici, menționează sursa citată.

Conform procedurilor, spitalul militar ROL 2 de la Otopeni preia pacienți de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” și Spitalul Clinic Colentina.

Vă amintim că unitatea medicală ROL 2 din perimetrul Institutului „Ana Aslan” din Otopeni are instalate corturi medicale și containere în care sunt amplasate, între altele, unități de triaj, dar și laborator, și zonă de decontaminare.

sursa foto: Facebook/Ministerul Apărării Naționale, România – www.mapn.ro

311 afisari

1 COMENTARIU

  1. vezi ca v-au ramas niste robineti, poate va trebuie la gripa. S-au sters la fund cu munca a mii de ofiteri care au pregatit sinoptice de actiune, mobilizare, materiale, etc, pentru dezastre, aparare locala,si au luat modelul occidental , care este varza . Acolo armata este o afacere. Cititi articolele lui Bill Gates care va spune ca lumea reala nu este ca in filme. Aveti internetul, vorbiti cu oamenii . S-a distrus tot ce a fost bun in tara asta(daca poate fi numita o tara)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger