AcasăNewsPrimii doi oameni din PSD, precizari pe tema candidatului la prezidentiale

Primii doi oameni din PSD, precizari pe tema candidatului la prezidentiale

Chiar daca in spatiul public au aparut deja nume de posibil candidat al PSD-ului la viitoarele alegeri prezidentiale, zvonuri vehiculate mai intens pe fondul sedintei conducerii social-democrate, din prima zi a saptamanii, Liviu Dragnea a tinut sa mai tempereze din elanul unor astfel de discutii, dand de inteles ca e inca prematur sa se dezbata subiectul.

„Nu discutam acuma, alegerile prezidentiale sunt peste doi ani de zile. (…) Oricum, candidatul la prezidentiale va fi desemnat in urma unui congres. Se pune problema cand”, declara Liviu Dragnea, seara trecuta, la finele Comitetului Executiv al PSD-ului.

Al doilea om in PSD, in schimb, sustine ca l-ar vedea pe Liviu Dragnea prezidentiabilul din tabara social-democrata. „E presedintele partidului, sigur ca da. In opinia mea da (Dragnea pleaca cu prima sansa-n.r), trebuie sa vedem si opinia populatiei”, a afirmat Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD-ului, dupa CEx-ul formatiunii politice.

Ar mai fi de spus ca numele Gabrielei Firea, actualul primar al Bucurestilor, a fost mentionat in privinta potentialior candidati din tabara PSD la prima functie in stat.

Cititi si: Firea, calul schiop al PSD

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger