AcasăNewsPrimele victime ale iernii: O femeie si un barbat, gasiti morti sub...

Primele victime ale iernii: O femeie si un barbat, gasiti morti sub zapada!

Iarna si gerul de afara fac primele victime. O femeie in varsta de 56 de ani din comuna vasluiana Poienesti a fost gasita fara suflare, sambata, pe un camp. Acelasi sfarsit tragic l-a avut si un barbat, din Mehedinti, care a fost gasit mort sub zapada, in curtea casei sale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, femeia a plecat vineri seara de la locuinta iubitului ei, spre casa, si a avut de mers aproximativ un kilometru in camp deschis, scrie rtv.net.

“Femeia mergea pe o carare pe care localnicii din zona o folosesc, dar nu a reusit sa ajunga la domiciliu. Dimineata rudele sale au constatat ca ea nu a ajuns acasa, au cautat-o mai intai la locuinta concubinului, dupa care pe camp. Femeia a fost gasita decedata, acoperita de zapada. La fata locului a sosit si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, care a constatat decesul”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub, potrivit sursei citate.

De asemenea, ambulanta Mehedinti a fost sesizata ca intr-o gospodarie din localitatea Stangaceaua un barbat este cazut in curtea casei. Medicii au gasit victima fara suflare, sub un strat consistent de zapada. Potrivit unui comunicat de presa remis, sambata, de Centrul Operational Judetean Mehedinti, la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, care a constatat ca cetateanul in varsta de 82 ani nu avea semne vitale si era acoperit cu un strat consistent de zapada. “Se ia in calcul ipoteza ca decesul sa se fi produs inainte de caderile de zapada. Din informatiile pe care le avem, cetateanul se afla in evidenta Serviciului Judetean de Ambulanta cu boli cronice (hipertensiune arteriala)”, se mai arata in comunicatul Centrului Operational Judetean Mehedinti.

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili cauzele decesului barbatului.

Foto: hunedoara.citynews.ro

author avatar
Alina Costache
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger