AcasăNewsPrimele măsuri care se iau în România, pentru reducerea consumului de energie....

Primele măsuri care se iau în România, pentru reducerea consumului de energie. Ordin direct de la Ciucă! / Ce trebuie să facă ministerele

nicolae ciucaPrimele măsuri care se iau în România, pentru reducerea consumului de energie. Ordin direct de la Ciucă! / Ce trebuie să facă ministerele

Reducerea consumului de energie electrică nu mai este o temă de gândire. Este o măsură pe care trebuie să o implementezi imediat. Începând cu a doua jumătate a anului 2021, prețurile la energia electrică au crescut brusc, la valori fără precedent, în întreaga lume.

Reducerea consumului energetic cu 15% la nivelul țărilor membre UE nu mai e o rugăminte, ci o obligației. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a explicat care sunt primele măsuri care se iau în România.

Premierul a cerut schimbarea becurilor din toate ministerele

„La noi în România lucrurile se pot face, avem o marjă de manevră mai mare decât în celelalte state. În zona casnică și non casnică e loc de schimbare a corpurilor de iluminat cu corpuri de iluminat economice, lucru care se poate face deja. Am mai avut o propunere cu privire la reducerea TVA. Colegii mei au luat act de ea”, a spus Popescu în ședința de guvern.

„Vă rog ca acest lucru să fie făcut de urgență. La ședința de peste două săptămâni să avem acest plan și să fim un exemplu cu privire la reducerea risipei la nivelul statului”, a cerut premierul Nicolae Ciucă, cu privire la schimbarea becurilor din ministere.

author avatar
Andreea Vlad
718 afisari

31 COMENTARII

  1. Ciuca, pune-ti vibratorul ala mare pe care ti-l bagi in cur, pe baterii. Nu-l mai tine in priza, risipitorule

  2. DACA-I DESTEPT SAU PROST !,LASA-L SA DESCHIDA GURA , CALIFICATIVUL SI-L PUNE SINGUR.
    In localitati iluminatul public redus este o invitatie facuta hotilor,scoateti jandarmii la aer la patrulare !.Masurile heirupiste de tip schimbat becurile sunt sunt ridicole .
    Consumurile majore de energie sunt acolo unde tehnologiile sunt vechi , unde echipamentele sunt invechite ,unde se functioneaza sub capacitate.
    Poti reduce consumul de energie pentru reclame , la meciurile nocturne !,la programele tv la varf de sarcina !.
    STIMULATI IN PRIMUL RAND ADOPTAREA MASURILOR DE CRESTERE A EFICIENTEI ENERGETICE IN INDUSTRIE ,ACOLO ESTE GROSUL ECONOMIILOR.

  3. Să ne culcăm cu găinile, să ne trezim cu găinile( cocoșii). Folosim becuri economice deja pt că doar astea se găsesc la magazin de ani buni. Nici ei nu știu ce să propună. Că orice ar propune mai serios, înseamnă lockdown întreprinderi.

  4. Da….Popescu zice ca si-a montat panouri votovoltaice.Pai, bunicuta cu 1500 pensie cum sa plateasca vreo 7.000 euro ..panourile…plus.montaj…plus materialele asa scumpe..
    Asta face.misto.de.oamenii de rand.Pentru ca acolo e cheltuiala pe energie, nu la imbuibatii astia care nici nu simt cand platesc 5000 lei pe.curent, pe luna.

      • Am sistem de 7 kwh iar iarna produce numai 3kwh. Suficient sa incalzesc casa. Energia in plus o livrez la enel sa o dea la plebei cu 3 lei kwh.

  5. Ce e,Andreea ,te simti cu musca pe caciula?Cenzura ,arma idioatei care se crede jurnalizda.Sunteti vrednici de scarba.

  6. Ciuca este un plagiator iar șeful sau un excroc politic. Lui ciuca ii recomand sa renunțe la titlul de doctor asa cum a făcut – o și plagiatorul ponta. Pe iohannis îl las în pace o perioada întrucât are gura plina de plăcute suedeze

  7. Bai ciukanezule, adica bai maciuca, fa si tu odata al XV-lea Congres al Partidului Unic Nazist din Bukalistan, sa vedem cati sclaveti de-ai tai o sa te aplaude 🙂 Bai maciuca, vezi ce faci pe aici, fiindca cand o sa apara rusnacii aia salbatici in ceva excursie mai lunga prin Bukale, o sa trebuie sa renunti la ceva, adica nu mai poti sa fii si gras, si obez, si prost, poti sa fii numai unul singur, sa vedem ce alegi 🙂 Ha ha ha 🙂 PLus ca aia o sa dea si Transilvania la unguri, asa ca nu o sa mai ai de ce sa te tot stresezi, ca tot un gras obez si prost o sa ramai, bai pakaliciule ordinar 🙂 Hai ca nu mai e mult pana la balciul din decembrie !!

  8. Nici un dobitoc cu ” munca de raspundere ” incepand cu Cocotatul si terminanad cu primarii,nu „obseva ” ca lumina se aprinde de ani de zile pe strazi cu 30 de minute inainte de apusul soarelui,si se stinge ha haaa dupa ce soarele s-a inaltat pe cer.Acu cica trebuie sa orbecaim pe strazi si in case.Numai noi,nu si ei. ‘rea-ti ai dreacu de paraziti.

  9. & Probabil că se observă și că printre cele mai bine organizate societăți, ca societăți de consum, au fost cele de la epoca de piatră până pe la evul mediu ,când oamenii consumau ceea ce aveau și nu se împrumutau la viitor pentru a consuma ceea ce nu aveau, așa cum domul Adrian Vasilescu explică în „filozofia” dumnealui de bancher publicist, ?

    • Completare,
      chestiuni pe fondul cărora s-a lansat și ,,canibalizarea politică” , ,,rinocerizarea”, etc., cu Valeriu Stoica, Cătălin Avramescu, alți „teoreticieni” și lideri liberali, ?

  10. & Probabil că și despre ,,concentrarea puterii”, monopoluri ,,to big to fail”, resurse și alocări de resurse, acumulări deinformații, ,,bibliotecile” cu care „se plimbă” „intelectualii”, ?

  11. & „Centre de putere și decizie”, vaccinurile energetice, digitalizarea informației și preluarea informației în mental și ADN, etc. ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger