AcasăNewsPrimele imagini din interiorul Bamboo, dupa incendiu/ Filmare cu angajatii care luptau...

Primele imagini din interiorul Bamboo, dupa incendiu/ Filmare cu angajatii care luptau sa stinga focul (VIDEO)

Chiar in ziua in care Catalin Botezatu declara in fata presei, avandu-l alaturi pe actionarul clubului Bamboo, ca ipoteza ca incendiul sa fi fost pus cu intentie nu ar fi exclusa nici macar de pompieri, in spatiul public au aparut primele instantanee din care se vad cat se poate de clar efectele devastatoare ale flacarilor asupra localului aflat in sectorul 2, in zona Lacului Tei.

Este vorba despre cele dintai fotografii surprinse in interiorul localului, dupa ce zile intregi nimeni nu s-a putut apropia de incinta, pana ce specialistii nu au dat unda verde, semna ca nu mai sunt riscuri la adresa sigurantei oamenilor – inclusiv a anchetatorilor care au misiunea de a stabili ce anume a declansat valvataia care a lasat in urma pagubele surprinse in imaginile urmatoare.

 

Totodata, dintr-o noua inregistrare surprinsa la scurta vreme de la aparitia flacarilor in incinta clubului in care petreceau mai multe sute de persoane, se vede ca o parte din tinerii aflati in local pleaca, in timp ce angajatii, inarmati cu extinctoare, se straduiesc sa limiteze extinderea focului si sa stinga incendiul. IMAGINI AICI. Se stie ca, 44 de persoane, printre ele si Alexandra, o tanara care lucra in club si care a ajutat oamenii aflati in interior sa iasa cat mai rapid in siguranta, au avut nevoie de ingrijiri medicale.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger