AcasăNewsCAZUL ONEȘTI. Primele IMAGINI din apartamentul groazei, ce a lăsat în urmă...

CAZUL ONEȘTI. Primele IMAGINI din apartamentul groazei, ce a lăsat în urmă criminalul. Atenție, FOTO-ȘOC!

crima din onestiMONSTRU cu chip de tată! Un băiat de 8 ani către părintele lui, înainte să-i fie ucisă mama: "Îți dau economiile mele!”

Au apărut primele imagini din apartamentul din Onești, unde un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi electricieni.

În imaginile cu puternic impact emoțional se pot vedea urmele tragediei care a cutremurat România.

sursă foto: Digi24

Ipoteza că una dintre victime ar fi murit cu mult înainte de intervenția poliției a fost întărită de prima dintre fotografii. În mijlocul uneia dintre camerele apartamentului se vede o mare baltă de sânge și nu pe balcon.

Ancheta a stabilit până acum că cele două victime erau legate cu mâinile la spate cu niște coliere de plastic pentru cabluri și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

CAZUL ONEȘTI. Erori grave în intervenția polițiștilor

Premierul Florin Cîțu a cerut, miercuri, o anchetă urgentă de la Onești. Asta, în contextul în care au fost descoperite erori grave în intervenția polițiștilor. Au fost 5 ore de negocieri fără niciun rezultat.

IGPR a deschis o anchetă, pentru a se afla ce a mers atât de rău în intervenția de la Onești și de ce nu au putut fi salvați ostaticii. Negociatorul care a discutat 3 ore cu agresorul spune că situația a scăpat de sub control atunci când unul dintre ostatici a încercat să se elibereze și l-a lovit pe bărbat.

Criminalul se află la spital, a fost detubat. Soția sa, Aurelia, cea care l-a susținut și ajutat cu informații, a fost arestată preventiv, transmite Mediafax. Gheorghe Moroșan avea patru condamnări penale pentru furt, pentru vătămare corporală și pentru conducere sub influența alcoolului și drogurilor.

author avatar
Andreea Vlad
681 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum a reusit un singur om, chiar nebun, sa lege doi oameni zdraveni, dupa cate am vazut. Victimele au stat ca mamaligile sa fie legate? In timp ce era legat unul, celalalt ce facea? De ce nu i-o fi dat cu ceva in cap?

    • Vorbesti aiurea tuto ! Nevasta criminalului l-a ajutat sa-i lege dupa care a mers la vecina .

  2. In acest caz, intervine o alta problema, care este intretinuta de procurori si judecatori. Si anume: confiscare locuintelor oamenilor, fara probe concrete sau la ordinul mafiotilor. Asta este o realitate in societatea romaneasca si in justitia romaneasca. Poate ca omul acela de la Onesti(Morosanu), a suportat ani de zile o nedreptate care i s-a facut. Aceasta ilegalitate predomina de mult in justitia romaneasca, i s-a luat locuinta fara o hotarire judecatoreasca intemeiata pe probe incorecte. Acest aspect trebuie rezolvat in justitie. Sunt Judecatori care se cred Dumnezeii ai incorectitudinii, aceasta problema trebuie verificata si rezolvata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger