AcasăNewsPrimele imagini de la explozia din şantierul de la Midia. Trei persoane...

Primele imagini de la explozia din şantierul de la Midia. Trei persoane au fost rănite – FOTO

midiaPrimele imagini de la explozia din şantierul de la Midia. Trei persoane au fost rănite - FOTO

Trei persoane au fost rănite, două dintre acestea suferind arsuri pe faţă, în urma unei explozii produse, vineri, la bordul unei nave, ancorate în Portul Midia.

Una dintre victime a fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Victimele au suferit arsuri la nivelul feței

Este vorba despre doi muncitori români și unul străin. Muncitorul român a suferit arsuri la nivelul feței și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celelalte două victime au suferit leziuni minore și au refuzat transportul la spital, a transmis Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța, pentru Libertatea.

explozia
Trei persoane au fost rănite două dintre acestea suferind arsuri pe faţă în urma unei explozii produse vineri la bordul unei nave ancorate în Portul Midia

ISU a precizat că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze și nu a fost urmată de incendiu. Nava nu este distrusă, este afectată doar sala motoarelor, unde a avut loc explozia.

„Nava era ancorată la doc, se executau reparații, motiv pentru care a avut loc explozia. A fost vorba de o acumulare de gaze care s-a aprins și a avut loc explozia respectivă”, a declarat Alexandru Costache, șef centru operațional ISU Dobrogea.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza exploziei.

author avatar
Andreea Vlad