AcasăNewsPrimele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii...

Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei

Sistemul de iluminat de la construcția numită ”Poarta Eroilor” a fost testat duminică, potrivit unui comunicat al primarului Daniel Băluță. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei, în zona în care se află Cimitirul Eroilor, dar și Cimitirul Bellu și Cimitirul Evreiesc.

Construcția e inspirată din lucrările arhitectului spaniol Santiago Calatrava, potrivit sursei citate. Construcția a fost proiectată de Concrete Design Solution în cadrul unui proiect mai mare care include realizarea unui pasaj subterna pentru pietoni, stații de metrou, scări rulante, lifturi, parcări și spații verzi.

Proiectul construcției de la Eroii Revoluției este avizat în comisiile de cultură, pentru a se integra alături de monumentele istorice din zonă, a declarat Băluță.

Intersecția va deveni un nod intermodal pentru transportul public din zonă, una dintre cele mai aglomerate din Sectorul 4.

author avatar
Andrei Coman
2.992 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce mai nod intermodal de nu ai loc sa te misti, din cate vad eu stalpii de sustinere sunt incastrati in peronul tramvaiului si ia din spatiul de circulație al calatorilor. Si parca nici nu prea se incadreaza in arhitectura ambientala. Vorba cuiva, posibil doar spaga sa se fi incadrat.

  2. Mai bine făceau un pod pt circulația mașinilor,este la fel de aglomerat,ei au făcut doar de decor,bani aruncați!!!!!

  3. e o copie dupa
    Tyburn Gallows – Reper istoric din Londra, Anglia

    Tyburn was primarily known for its gallows, which functioned as the main execution site for London-area prisoners from the 16th through to the 18th centuries.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger