AcasăNewsPrimele imagini cu Omar Haysam de cand se afla in Romania

Primele imagini cu Omar Haysam de cand se afla in Romania

Au fost facute publice cateva fotografii cu Omar Hayssam de la aducerea sa in tara. Imaginile au fost realizate chiar in momentul in care omul de afaceri sirian a fost luat din arestul Politiei si transferat la penitenciarul Rahova.

Un post de televiziune l-a aratat in exclusivitate, pe cel care este considerat teroristul numarul 1 al Romaniei, in catuse, in timp ce era dus la penitenciar unde va petrece urmatoarele 21 de zile in carantina.

In ziua in care a fost adus in Romania, pe data de 19 iulie, Traian Basescu a tinut o conferinta de presa unde a subliniat ca ar fi bine ca Omar Hayssam sa coopereze cu institutiile statului roman avand in vedere varsta pe care o are.

„Avand in vedere varsta lui Hayssam si ca are deja trei condamnari – nu cred ca la cumularea pedepselor va ramane doar cu 20 de ani, avand in vedere ce s-a intamplat cu Gigi Becali – poate este mai bine sa coopereze cu justitia romana pentru ca 25 de ani sunt multi, iar cand ai varsta inaintata sunt mult mai multi”, a zis Traian Basescu.

FOTO: Capturi Romania TV

Citeste si:

Omar Hayssam a fost TRANSFERAT LA PENITENCIAR

author avatar
Anca Murgoci
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger