AcasăNewsPrimele imagini cu Gigi Becali din inchisoare!

Primele imagini cu Gigi Becali din inchisoare!

Pe data de 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Din acel moment, a mai cerut sa fie eliberat chiar si pentru cateva zile, dar cererile nu i-au fost aprobate. Primele imagini cu latifundiarul din Pipera de cand este dupa gratii au fost date publicitatii miercuri seara, la cateva luni din momentul condamnarii. Ipostazele difuzate pe postul Romania TV il arata pe omul de afaceri in forma pe care i-o cunoaste o lume intreaga – tonic, volubil si relaxat.

Gigi Becali, imbracat cu o pereche de pantaloni scurti, cu un tricou si o vesta, discuta cu ceilalti detinuti.

“De ce nu iesi, bre? Asta e, daca nu ai fost cuminte”, i s-a adresat unul dintre indivizii cu care comunica. Latifundiarul din Pipera continua dialogul cu un coleg de penitenciar si il intreaba daca nu vrea sa ii recomande un avocat bun.

Corneliu Vadim Tudor a comentat imaginile difuzate cu Gigi Becali in inchisoare. „Eu il vad in genunchi si cu mainile la spate. Este mana de serviciu secret. A vrut sa-l compromita. Cine a permis filmarea aia acolo? Unde in lume se mai filmeaza asa, la modul cel mai odios? Oamenii sunt in alte ipostaze decat in libertate. Lui Gigi Becali nu i s-a dat voie la ziua sa de nastere, la ziua fiicei sale sau la inmormantarea matusii sale, dar este filmat. Rusine serviciilor secrete. Nu a filmat niciun detinut, e mana de SRI aici”, a spus acesta la Romania TV.

FOTO: Capturi Rtv.net.

author avatar
Anca Murgoci
2.258 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger