AcasăNewsPrimele imagini cu cu soţia lui Ioan Crişan, după moartea omului de...

Primele imagini cu cu soţia lui Ioan Crişan, după moartea omului de afaceri în explozia de la Arad. Unde a mers alături de anchetatori

sotia-lui-Ioan-CrisanPrimele imagini cu cu soţia lui Ioan Crişan, după moartea omului de afaceri în explozia de la Arad. Unde a mers alături de anchetatori

Soţia lui Ioan Crişan, omul de afaceri ucis în explozia de la Arad, este devastată de durere. Ea a apărut marţi în prezenţa anchetatorilor şi n-a dorit să facă nicio declaraţie publică.

Femeia a mers împreună cu poliţiştii în apartamentul cuplului, unde anchetatorii au căutat indicii pentru a stabili profilul bărbatului ucis.

Ioan Crişan, ucis la comandă

Ioan Crișan a fost asasinat la comandă pe 29 mai 2021. Mașina în care se afla a explodat în curtea unui magazin din Arad. Totul s-a întâmplat la doar câteva momente după ce a ieșit dintr-o cafenea, unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni.

Potrivit unor surse, bomba a fost amplasată sub scaunul șoferului. Aceasta a fost detonată de la distanță, prin telecomandă. Soția omului de afaceri a fost surprinsă, distrusă de pierderea soțului, nu a răspuns la întrebările presei.

Cele trei persoane cu care omul de afaceri din Arad, Ioan Crişan, şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă sunt prieteni apropiaţi şi ei au fost audiţi luni, la Bucureşti.

Este vorba despre administratorul supermarketului în faţa căruia a avut loc explozia, ospătarul cafenelei şi o cunoştinţă a lui Crişan, un client care obişnuia să cumpere de la el peşte.

Familia se teme pentru siguranţa ei

Până la finalizarea anchetei, familia omului de afaceri din Arad a fost pusă sub protecție. Fiica lui Crișan a transmis că se teme pentru siguranța ei.

Crișan locuia într-un apartament modest la bloc. Avea însă și alte proprietăți. A vrut la un moment dat să intre și în afaceri cu crocodili, iar acum anchetatorii verifică și dacă a fost implicat în recenta capturare a unui transport ilegal de țigări.

author avatar
Andrei Ștefan
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger