AcasăNewsPrimele imagini cu bărbatul suspectat că a tranșat fetele din Olt; cazul...

Primele imagini cu bărbatul suspectat că a tranșat fetele din Olt; cazul care a șocat România

Noi detalii în cazul fetelor dispărute din Caracal. Una dintre fete ar fi sunat ieri la 112 și a spus că este sechestrată. Bărbatul de 57 de ani e în custodia poliției și este audiat chiar în acest moment.

Foto Facebook

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a intervenit și s-au făcut percheziții în mai multe case. Când au ajuns la casa mecanicului auto, au fost găsite mai multe rămășite ce par a fi umane. Se presupune că au fost tranșate și le-a fost dat foc. E posibil să fie mai mult de două cadavre.

Iată ce spune Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR, pentru televiziuni:

– În data de 25, colegii mei din IPJ Olt au fost sesizați de părinții unei fete, în vârstă de 15 ani, că aceasta a dispărut în data de 24 de la domiciliu și n-a mai revenit, în zona municipiului Caracal.

– În cauză, au fost efectuate trei percheziții, în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal.

În această dimineață, în urma unei percheziții la locuința unui bărbat de 57 de ani, mecanicul auto, au fost identificate mai multe rămășițe ce par a avea origine umană.

– La fața locului, se află un medic de la medicină legală.

– Rămășițele vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, unde vor fi efectuate expertize pentru a se stabili dacă au sau nu origine umană.

– În cursul acestei zile, cei de la Medicină Legală vor da un rezultat.

Taximetristul ar fi luat la ocazie, în maşină, tinere din comunele învecinate Caracalului, apoi le ducea acasă.

Casa acestuia este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Mecanicul ar fi avut în curte mai mulţi câini, iar în ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini. 

Polițistul Viorel Teacă a publicat pe Facebook primele imagini cu descoperirea șocantă.

Pentru delalii, citiți și: Descoperire macabră în cazul fetelor dispărute în Olt – RĂMĂȘIȚE UMANE, în casa unui mecanic (VIDEO)

author avatar
Emanuela-Andreea Pană