AcasăNewsPrimele imagini cu atacul asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul ar...

Primele imagini cu atacul asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul ar fi plănuit totul VIDEO

atacPrimele imagini cu atacul asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul ar fi plănuit totul VIDEO

Atac şocant în Capitală, joi 20 aprilie. Patronul unui local de lux din Dorobanţi a fost înjunghiat de un client, chiar pe terasa cafenelei, ziua în amiaza mare. Agresorul, care nu ar fi cetăţean român, şi-ar fi premeditat fapta.

Individul periculos a reuşit să fugă, este încă în libertate, iar poliţia îl caută.

Atacatorul și-a premeditat fapta

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cum un bărbat care stă la o masă pe terasa restaurantului Nuba. Se ridică și îl atacă pe Jean Sasu.

Atacatorul scoate cuţitul din mânecă şi se năpusteşte asupra lui Jean Sasu. Nu ar fi avut nicio ceartă sau altă altercaţie înainte, povestesc îngroziţi clienţii care au asistat la întreaga scenă. Imediat după atac, agresorul o ia la fugă.

Apoi o altă înregistrare îl arată pe atacator fugind cu ceea ce pare a fi un cuțit în mână.

Victima a fost dusă la Spitalul Floreasca, în timp ce agresorul este căutat de polițiști.

Patronul clubului Nuba, dus la spital

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 15.00 Secția 1 a fost sesizată prin apel la 112 că într-un local din Sectorul 1 a avut loc un conflict între două persoane.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis Poliția.

author avatar
Andreea Vlad
800 afisari

7 COMENTARII

  1. Trebuia sa-l ia de ciuf pe Jean si sa-l dea cu , capul de copaci si stalpi de curent! Cum mah sa f u ti nevasta altuia?

  2. bai,tovarasi.golanii si curvele drogate si satanici
    au iesit din vagauna iaduluihai,
    ba,in socialism cu militieni,cu usi
    deschise la blocuri,cu copii in fata blocului
    aha.aha/…va place dracilor sa vedeti numai
    crime,hotii,curve,labagii..si cu arares bogdan.
    SECURISTUL LU TAC-SU

  3. ehe,ehe..bulangiilor ai libertatii.ASTIA..va baga surubelnita in chiur la toti
    ati vrut zatcapitalism hot si criminal ..SUPORTATI TOATE JIGODISMELE
    ERA RAU IN SICIALISM-COMUNISM ,CU 12 MIL DE SALARIATI,TOTI,CU CARTI DE MUNCA,
    CU 4 MIL EVEVI SI STUDENT SI 4 MIL DE PENSIONARI,PLUS CEAPISTII..
    SE FURA..TIMP,SAIBE,HARTIE,ROBINETI,OUA,GAINI,PIULITE,
    ACUM.SE FURA COPII,FOMEI.BANI MULTI..SE POARTA NEGRU-pata satanei-IN TOATE-
    pantaloni,camasi,tricouri,izmene,pantofi,ruj de bize,chilot de dama,
    LA TV.TOTI SUNT IN NEGRU.!!!!
    UNDE-I BA,BA,ALBUL,VERDELE,ROSUL,ALBASTRU,BLE-ULROZUL.L-A INGHITIT PENELEUL LU,PIONERUR SI UTESISTUL RARES-ITEA,MALAGAMBISTUL CHEL SI PUHAV DE DROGTINA VERDE.ALELUIA, CU MUIA

  4. Intrebare pentru Militieni:
    Serviciul ala de preventie si modelare comportamentala doar face Terorism Nazist de haituire a unor amarati Inofensivi, dar descrisi de militienii mari profileri ca periculosi si sunt monitorizati zeci de ani Degeaba, iar Crimele se petrec la drumul mare?!

    Apropos, masina Filaj Lucrare in 9 Mai Ploiesti, Logan Alb KNY, chiar asa prosti sunteti?! Acum ati trecut la lucrarica de documentare privind orientarea sexuala cu comportamente deviante a unui amarat doar pentru ca Nu i-ati plasat voi pe gat o femeie, dupa Regia Securista Standard?

    Securistilor, inchideti naibii taraba, sunteti Boi de Bubuiti!

    Sa mai colaborati cu Nea Ion M. Exact cum ati facut azi! Si cu Fanica Radu chiojdaneanul, si cu Gilica, cu toti.

    Securistilor, cand nu reusiti nimic pentru ca sunteti prosti nu inseamna ca alalaltu care rade de profesionalismul vostru e FOX, adica viclean, Volvo, combi, negru, Bucuresti, Batistei… Retarzilor, mars in unitati distrusilor!

  5. Securistilor, o singura intrebare mai adrrsez pentru inteligenta voastra:

    Cand faceti voi lucrare operativa pe strada, trafic, cu rudele, cu Paul mare maestru karateka :))) sau chiar folosind pe sora-sa Roxana, si pe toti din cercul proxim, in capul vostru de Retarzi Securisti Prosti va credeti Profesionisti sau va indoiti macar 1 Secunda de Imbecilitatea voastra?

    Bai Boilor, voi de 23 de ani Monitorizati non stop un om si ii tocati viata Degeaba, luati mandatele alea sine die fara justificare, iar tehnologia aia Remote Neural Monitoring esre Ilegala si Criminala! In tot acest scenariu va ganditi ca o sa si decontati cumva abuzurile facute intentionat doar pentru a distruge viata unui om? Lucrare sociala …:))) Idiotilor, e Terorism Social!

    Ion M. Astazi foarte provocator unchiu, pacat, ati distrus familii, rude, neamuri, prieteni, dar si cand veti plati o sa incasati pe linie…
    Fanica Chiojdaneanul ce mai propune ca provocare securista la ordin? Dar Paul? Dar Roxaba? Dar Octavian M? Dar toti ailalti?

    Retarzilor, ati luat teapa, ati facut rau intentionat, KNY, logan alb, parcare 9 Mai ploiesti, lucrare Traian strada Ploiesti, Daciei, Leroy Merlin, se stie totul in detaliu, scrieti-va demisiile, inchideti taraba, coordonatorul de caz e PRAF si pulbere… Ce se va alege de voi, dar de colaboratorii vostri provocatori? Razboiul are muuuulte fatete, nu doar regiile voastre… Tehnologia voastra de lovire beautorizata se cunoaste, Nu sunteti puternici, doar va prefaceti…

    Si inca ceva de ce Putin s-a imbracat cu acea cravata la slujba de inviere? Dar Medvedev? Dar mesajul lui Zelinsky de ce a fost asa regizat?

    Securistilor, vedeti-va de prostia voastra si fiti mai smeriti, lasati amaratii in pace, ca pe acestia nu-i interrseaza mizeriile voastre! Not even a fox, just a human being, morr…ns!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger