AcasăNewsPrimele imagini cu Andrew Tate după ce a ajuns acasă din arest....

Primele imagini cu Andrew Tate după ce a ajuns acasă din arest. Cum l-a afectat închisoarea pe milionar și ce mesaj a transmis

andrew tatePrimele imagini cu Andrew Tate după ce a ajuns acasă din arest. Cum l-a afectat închisoarea pe milionar și ce mesaj a transmis

Andrew Tate a postat un scurt clip video pe rețelele sociale, la scurt timp după ce a ajuns acasă, după trei luni petrecute în arest, în dosarul de trafic de persoane în care este cercetat alături de fratele său, Tristan.

Acesta susține că a ieșit din arest mai puternic decât înainte. „Am ieșit mai puternic și mai tare decât înainte”, a scris Andrew Tate vineri noapte pe Twitter, unde a postat și un scurt video în care e plimbă în casă la bustul gol, fumând trabuc.

Andrew Tate, primul video postat pe reţelele de socializare după ieşirea din arest

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

Acesta a adăugat că, după o oră de libertate nu şi-a mai suportat telefonul. „Unele obiceiuri mor greu”, a mai scris Tate.

Eliberat din arestul poliției și plasat în arest la domiciliu

El a făcut și o declarație când a ajuns acasă, unde era așteptat de o mulțime de susținători în fața vilei sale. Tate a spus că nu este supărat pe România și că justiția va face dreptate în cazul lui.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu. ”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

author avatar
Andreea Vlad
455 afisari

15 COMENTARII

  1. Parasutele drogate care se dau pe mana proxenetilor vor fi salvate……si imediat vor fi preluate de alt proxenet….//Prostitutia oricum e veche de mii de ani.Deci vorba ar fi NU FACI DIN COCOS GAINA SAU DIN CURVA GOSPODINA…..Cat despre cei doi ,asta e dovada faptului ca USA a batut cu pumnul in masa,ptr ca justitia romaneasca nu s-a deranjat pe asemenea infractiuni vreodata…Ce mare chestie sa faci videochat cu sute de femei drogate violate si ciomagite….este arta cinematografica….ar trebui sa le dati si niste premii OSCAR…VAGINUL DE AUR

  2. Madam Andreea cand ai scris articolul probabil erai excitata,exaltata.Auzi la ea,Milonarul,Da’ dece nu zici ” omul de afaceri „? Erai si tu pe-acolo cad a scapat dihania,printre aplaudaci ? Deci niste nenorociti,vin in Romania cu nadraragii rupti in fund,se apuca grup organizat de ” afaceri „,bazandu-se precis pe realitatea ca la noi in colonie,este raiul interlopilor. Hai ba acolo la prostii aia,m-am documentat si m–am lamurit ca la astia,de-alde noi sunt mana in mana cu politienii,cu procurorii si judecatorii mei.Daca mai pune botul si vreun grangure cat mai cocotat, intri in hora,marchezi banu’,si-ti vezi linistit de treburi.Oare car or fi cotizat ” milionarii ” si cui ? Care o fi misterul ca au fost pusi pe liber dupa atatea acuzatii,ca doar nu le-o fi picat milioanele dela streasina,intr-un timp atat de scurt,unde sunt inregistrate afacerile lor,ce impozite au platit,dece stateau pititi in viloiul lor si cine ii proteja,le garanta siguranta ?

  3. Stiti care a fost prima reclama in anii 90 (*DC)?
    ESTI LIBER ACUM-VEZI CE FACI CU LIBERTATEA TA

    * – Dupa Ceaşcă

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger